Summer Sale hos MATCHBILER er i gang

Findes der en bedre kombination end sol, sommer og en splinterny bil? Det gør der vidst næppe.

Hos MATCHBILER har vi sparket sommeren i gang med et stort Summer Sale. Vi har ladet priserne på en række populære modeller fra Hyundai og Mazda stege godt i solen, så de nu er helt sprøde og topklar til dig, der står over for sommerens bilkøb.

Kigger du forbi hen over sommeren, kan du bl.a. opleve:

Mazda CX-5

Hop i den rummelige Mazda CX-5, og så er familieferien reddet på ingen tid. I den opdaterede 2021-model er der skruet op for alle de rigtige knapper, så du får bedre vejgreb, mere plads i kabinen, ekstra meget bagagevolumen og den nyeste sikkerhedsteknologi. Den ultimative SUV til den eventyrlystne familie.

Fås fra 305.000,-
Privatleasing fra 3.395,-/mdr.

Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid

Plads til de helt store armbevægelser. Det får du med Hyundai TUCSON, som i juni måned landede i en Plug-in Hybrid-udgave, der sikrer dig det bedste af to verdener. 62 km rækkevidde på 100% el og en topeffektiv benzinmotor til at tage over, når turen skal være lidt længere. Hvis det ikke er en fed sommernyhed, så ved vi ikke, hvad der er.

Fås fra 309.995 kr.
Privatleasing fra 3.345 kr./mdr.

Mazda CX-30

Skal det være kompakt og rummeligt på samme tid? Så skal det være Mazda CX-30. Bilen kører gnidningsfrit af smalle gader, og alligevel rummer den plads til hele familien og alt, hvad dertil hører. Den innovative SkyActive-X teknologi sikrer større motoreffekt og reduceret brændstofforbrug. Alt i alt en praktisk, økonomisk og mest af alt superlækker bil.

Fås fra 206.000,-
Privatleasing fra 3.395,-/mdr.

Nu kan sommeren bare komme an! Vi er klar til at handle – er du?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *