4.9 stjerner
5/5
4,8 stjerner
4.8/5

Mazda CX-5

Benzin

fra 322.579 kr.

Mazda CX-5 har et atletisk ydre, som er baseret på designtemaet ”KODO – Soul og Motion”. En kompakt SUV med SKYACTIV-teknologier, højtydende motorer, nye effektive gearkasser, et let karosseri og ny undervogn. En bil der helt enkelt forener klassisk Mazda køreglæde med et lavt brændstofforbrug.

Galleri

Beskrivelse

CX-5 er blandt klassens mest sikre biler takket være bl.a. aktiv sikkerhed, der hjælper med til at forhindre kollision, såvel som passiv sikkerhed i tilfælde af påkørsel. Mazda CX-5 er blevet tildelt de maksimale 5 stjerner i Euro NCAP-sikkerhedstest. Vores Mazda CX-5 er en ægte skønhed både inde og ude, som byder på masser af plads til hele familien. Bilen har en fremragende køredynamik og alt det nyeste sikkerhedsteknologi. CX-5’eren er tilgængelig i tre nye varianter, som alle er designet til at inspirere og begejstre – både dig selv, dine passagerer og forbipasserende.

Garanti

Danmarks bedste garanti uden kilometerbegrænsning
Når du køber en ny Hyundai hos MATCHBILER, får du en af Danmarks bedste garantier med i købet. 5 års garanti uden kilometerbegrænsning!

Fordelene ved en ny Hyundai er mange, men en af de prangende er helt sikkert den garanti, som følger med i købet.

Hyundai kan stå inde for garantien af deres biler, og de ved, at de kan køre langt. Derfor dækker fabriksgarantien også 5 år, uanset hvor mange kilometer, du kører.

Og det er exceptionelt! Generelt er fabriksgarantier på nye biler nemlig ofte betinget af x antal kørte kilometer. Med Hyundais undtagelse betyder det, at du kan køre lige så langt du vil, uden at skulle tænke garanti.

Gælder alle modeller

Men festen slutter ikke her. Garantien er standard, og det betyder ydermere, at den gælder alle Hyundais modeller – fra den lille i10 til den store Santa Fe.

Ønsker du at vide mere om Hyundais garantiordning, så kontakt MATCHBILER og hør mere.

Serviceaftale

Få din bil dækket ind på den bedst tænkelige måde fra start – få en serviceaftale og kend dine omkostninger på forhånd, undgå uventede værkstedsregninger og vær sikker på, at din bil følger fabrikantens forskrifter.

MATCHBILER Serviceaftale for MAZDA ved indgåelse fra nyvogn

Finansiering

Lad drømmen blive til virkelighed
Når du køber en ny bil hos MATCHBILER kan du få lavet en finanseringsaftale, som giver dig lånet, du behøver for at få din bildrøm opfyldt.

Vi tilbyder billig og fleksibel finansering, som kan tilpasses lige præcis de ønsker og behov, du har. Fordelen herved er, at du ikke behøver betale hele beløbet på én gang, men i stedet kan sprede det ud over en periode. Dette gør bilkøbet let og overskueligt og giver ydermere et økonomisk overblik.

Obs. Vi tilbyder lån både med variabel og fast rente alt efter ønske.
For mere information omkring finansering, så kontakt vores salgsafdeling på tlf. 87 68 02 00

Mazda CX-5

Benzin

fra 322.579 kr.

Bilen kan også leases
Kontakt os for mere information

Er dette din drømmebil?

Er dette din drømmebil?

Så kontakt os på 87 68 02 00 eller admin@matchbiler.dk. Du kan også booke en prøvetur med knappen herunder.

Mazda CX-5

Book en prøvetur

Du modtager en bookingbekræftelse på din mail, når du har booket bilen.

"*" indikerer påkrævede felter

Skriv hvilken dato du gerne vil prøve bilen. Eksempel: Torsdag d. 16. juni 2022
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.