4.9 stjerner
5/5
4,8 stjerner
4.8/5

Mazda CX-60

Hybrid eller Diesel

fra 485.100

Den nye Mazda CX-60 bringer oplevelsen en køremaskine til et nyt niveau. Bilen er designet til at føles som en forlængelse af føreren på så mange måder som muligt. Kvalitet, anvendelighed, køreglæde, design og luksus er absolut i højsædet. Den har alt hvad angår kraft, rækkevidde og brændstoføkonomi. Udover den ro i sindet, du får ved at køre delvist elektrisk, får du også tryghed i forvisningen om, at batteriet leveres med 8 års garanti.

Galleri

Beskrivelse

Den nye Mazda CX-60 Hybrid har Mazdas kraftige 2,5-liters benzinmotor og en elmotor med imponerende præstationer, 2.500 kg trækkapacitet og 327 hk. Sammen med firehjulstrækket gør motorerne CX-60 perfekt til både arbejde og familieudflugter – med og uden anhænger. Som den seneste tilføjelse kan du nå også vælge Mazda CX-60 med en dieselmotor – Vælg enten 200hk eller 254hk. Føreren skal være centrum i Mazda CX-60. Derfor genkender Mazda CX-60 forskellige føreres ansigter og justere automatisk sæde, side-spejle, head-up display, rat, klima og lyd, hvilket sætter føreren i centrum af oplevelsen hver gang. Den kraftfulde nye arkitektur byder på firehjulstræk for en hidtil uset sportslighed sammen med en lang række nye teknologier med fokus på føreren. Motor, teknologi og firehjulstrækket gør, at den store bil føles adræt og kommer fra 0-100km/t på imponerende 5,8 sekunder.

Garanti

Danmarks bedste garanti uden kilometerbegrænsning
Når du køber en ny Hyundai hos MATCHBILER, får du en af Danmarks bedste garantier med i købet. 5 års garanti uden kilometerbegrænsning!

Fordelene ved en ny Hyundai er mange, men en af de prangende er helt sikkert den garanti, som følger med i købet.

Hyundai kan stå inde for garantien af deres biler, og de ved, at de kan køre langt. Derfor dækker fabriksgarantien også 5 år, uanset hvor mange kilometer, du kører.

Og det er exceptionelt! Generelt er fabriksgarantier på nye biler nemlig ofte betinget af x antal kørte kilometer. Med Hyundais undtagelse betyder det, at du kan køre lige så langt du vil, uden at skulle tænke garanti.

Gælder alle modeller

Men festen slutter ikke her. Garantien er standard, og det betyder ydermere, at den gælder alle Hyundais modeller – fra den lille i10 til den store Santa Fe.

Ønsker du at vide mere om Hyundais garantiordning, så kontakt MATCHBILER og hør mere.

Serviceaftale

Få din bil dækket ind på den bedst tænkelige måde fra start – få en serviceaftale og kend dine omkostninger på forhånd, undgå uventede værkstedsregninger og vær sikker på, at din bil følger fabrikantens forskrifter.

MATCHBILER Serviceaftale for MAZDA ved indgåelse fra nyvogn

Finansiering

Lad drømmen blive til virkelighed
Når du køber en ny bil hos MATCHBILER kan du få lavet en finanseringsaftale, som giver dig lånet, du behøver for at få din bildrøm opfyldt.

Vi tilbyder billig og fleksibel finansering, som kan tilpasses lige præcis de ønsker og behov, du har. Fordelen herved er, at du ikke behøver betale hele beløbet på én gang, men i stedet kan sprede det ud over en periode. Dette gør bilkøbet let og overskueligt og giver ydermere et økonomisk overblik.

Obs. Vi tilbyder lån både med variabel og fast rente alt efter ønske.
For mere information omkring finansering, så kontakt vores salgsafdeling på tlf. 87 68 02 00

Mazda CX-60

Hybrid eller Diesel

fra 485.100

Bilen kan også leases
Kontakt os for mere information

Er dette din drømmebil?

Er dette din drømmebil?

Så kontakt os på 87 68 02 00 eller admin@matchbiler.dk. Du kan også booke en prøvetur med knappen herunder.

Mazda CX-60

Book en prøvetur

Du modtager en bookingbekræftelse på din mail, når du har booket bilen.

"*" indicates required fields

Skriv hvilken dato du gerne vil prøve bilen. Eksempel: Torsdag d. 16. juni 2022
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.