4.9 stjerner
5/5
4,8 stjerner
4.8/5

Mazda 2 Hybrid

Hybrid

fra 218.100

Det nyeste medlem af Mazda2-serien er den første fuldhybrid fra Mazda. Med den fremragende brændstofeffektivitet fra benzinmotoren kombineret med bilens elmotor og den smarte hybridteknologi, opnår Mazda2 Hybrid en fremragende brændstoføkonomi. Den effektive regenerering gør, at du ikke selv skal oplade batteriet. Hybridsystemet sender energi tilbage til batteriet, når du bremser, så du genererer færre emissioner, når du kører delvist elektrisk.

Galleri

Beskrivelse

Mazda 2 Hybrid er overraskende rummelig for så kompakt en bil, og den tilbyder en komfortabel og rummelig atmosfære for op til fire voksne samt et bagagerum med plads til 286 liter. Med fokus på høj visuel og mærkbar kvalitet leverer det førerorienterede kabinedesign alt, hvad du har brug for, lige der hvor du behøver det – inklusive en berøringsskærm monteret midt i instrumentbrættet for optimal synlighed. Mazda2 Hybrid sætter en ny standard for fremragende brændstofeffektivitet og drives af både en benzinmotor og en batteridrevet elmotor, der kan fungere både selvstændigt og sammen: et parallelt hybridsystem.

Garanti

Danmarks bedste garanti uden kilometerbegrænsning
Når du køber en ny Hyundai hos MATCHBILER, får du en af Danmarks bedste garantier med i købet. 5 års garanti uden kilometerbegrænsning!

Fordelene ved en ny Hyundai er mange, men en af de prangende er helt sikkert den garanti, som følger med i købet.

Hyundai kan stå inde for garantien af deres biler, og de ved, at de kan køre langt. Derfor dækker fabriksgarantien også 5 år, uanset hvor mange kilometer, du kører.

Og det er exceptionelt! Generelt er fabriksgarantier på nye biler nemlig ofte betinget af x antal kørte kilometer. Med Hyundais undtagelse betyder det, at du kan køre lige så langt du vil, uden at skulle tænke garanti.

Gælder alle modeller

Men festen slutter ikke her. Garantien er standard, og det betyder ydermere, at den gælder alle Hyundais modeller – fra den lille i10 til den store Santa Fe.

Ønsker du at vide mere om Hyundais garantiordning, så kontakt MATCHBILER og hør mere.

Serviceaftale

Få din bil dækket ind på den bedst tænkelige måde fra start – få en serviceaftale og kend dine omkostninger på forhånd, undgå uventede værkstedsregninger og vær sikker på, at din bil følger fabrikantens forskrifter.

MATCHBILER Serviceaftale for MAZDA ved indgåelse fra nyvogn

Finansiering

Lad drømmen blive til virkelighed
Når du køber en ny bil hos MATCHBILER kan du få lavet en finanseringsaftale, som giver dig lånet, du behøver for at få din bildrøm opfyldt.

Vi tilbyder billig og fleksibel finansering, som kan tilpasses lige præcis de ønsker og behov, du har. Fordelen herved er, at du ikke behøver betale hele beløbet på én gang, men i stedet kan sprede det ud over en periode. Dette gør bilkøbet let og overskueligt og giver ydermere et økonomisk overblik.

Obs. Vi tilbyder lån både med variabel og fast rente alt efter ønske.
For mere information omkring finansering, så kontakt vores salgsafdeling på tlf. 87 68 02 00

Mazda 2 Hybrid

Hybrid

fra 218.100

Bilen kan også leases
Kontakt os for mere information

Er dette din drømmebil?

Er dette din drømmebil?

Så kontakt os på 87 68 02 00 eller admin@matchbiler.dk. Du kan også booke en prøvetur med knappen herunder.

Mazda 2 Hybrid

Book en prøvetur

Du modtager en bookingbekræftelse på din mail, når du har booket bilen.

"*" indikerer påkrævede felter

Skriv hvilken dato du gerne vil prøve bilen. Eksempel: Torsdag d. 16. juni 2022
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.