Se vores åbningstider for julen HER│Gældende fra d. 23 december

PRIVATLIVSPOLITIK

Accept af samtykke
Samtykkeerklæring – markedsføring
I forbindelse med prøvekørsel indhentes der i app’en elektronisk persondata, herunder bl.a. navn, e-mail, adresse, telefonnummer, til brug for udarbejdelse af den lovpligtige køreseddel.
Jeg giver herved samtykke til, at MATCHBILER må følge op på prøvekørslen, og i markedsføringsøjemed må sende mig information og nyhedsbreve med tilbud, events og konkurrencer vedrørende køb/leasing af biler samt køb af biludstyr, reservedele, bilforsikring, bilfinansiering og bilreparation/service via brev, telefon og elektroniske meddelelser (e-mail, sms og/eller via sociale medier. Jeg accepterer samtidig, at mine oplysninger behandles automatisk og samkøres med andre oplysninger, som MATCHBILER allerede har eller får fra anden side (fx cookies fra MATCHBILER-hjemmesider) til brug for målrettede markedsføringsformål.

Kommer der fremover andre relevante produkter, samarbejdspartnere eller måder at kommunikere på, må MATCHBILER benytte dette samtykke til at orientere mig og spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke eller data om mig.

Jeg giver samtidig samtykke til, at MATCHBILER må videregive mine oplysninger til importører, finansieringspartnere, forsikringspartnere og andre forhandlere (se venligst fuldstændig liste under “Samarbejdspartnere”), med det formål at kontakte mig og behandle mine data som ovenfor beskrevet.

Du kan til enhver tid tilbagekalde nærværende samtykke ved at kontakte MATCHBILER, salg@matchbiler.dk.

Det bemærkes, at MATCHBILER ved ovenstående behandling af dine persondata efterlever den til enhver tid gældende lovgivning, herunder – men ikke begrænset til – persondata- og markedsføringsret. Se venligst vores “Information om persondatabehandling” for detaljeret information om, hvordan vi benytter din persondata i forbindelse med udarbejdelse af den lovpligtige køreseddel og efterfølgende markedsføring.

 

Information om persondatabehandling

I forbindelse med prøvekørsel af bil ved MATCHBILER (CVR-nr. 27 71 50 52) indsamler og anvender vi som dataansvarlig en række af dine personlige oplysninger.
Vi er meget opmærksomme på at beskytte dine personoplysninger og behandler alle personoplysninger i overensstemmelse med de vilkår og betingelser, der er fastsat i denne persondatapolitik.

 

1. Indsamling af personoplysninger

Vi indsamler følgende personoplysninger:
Navn
CPR-nummer
Adresse
Køn
Kørekortnummer
Billede af kørekort
Telefonnummer
E-mail adresse

Herudover registrerer vi oplysninger om, hvilken bil du har prøvekørt, dato og tidspunkt samt eventuelle andre relevante forhold omkring din prøvekørsel, eksempelvis hvis der under prøvekørslen er sket uheld eller lignende.
Vi registrerer oplysningerne i applikationen ”CarBuddii”, som udbydes af CarBuddii ApS, CVR-nr. 37510750, Vestergade 3b, 8000 Aarhus C.

 

2. Formål og retsgrundlag

Som led i benyttelsen af CarBuddii indsamler vi dine personoplysninger med henblik på at udarbejde den lovpligtige køreseddel i forbindelse med prøvekørsel af vores biler jf. persondataloven §6, stk. 1, nr. 3 eller persondataforordningens art. 6, litra c, jf. bekendtgørelse om registrering af køretøjer, kapitel 14. I forbindelse med køresedlen noteres tillige eventuelle relevante forhold omkring din prøvekørsel, som f.eks. uheld eller lign., til brug for eventuel skades-, forsikrings-, erstatnings- eller lignende behandling.
Såfremt du har givet dit samtykke hertil, jf. persondatalovens § 6, stk. 1, nr. 1, persondataforordningens art. 6, litra a, jf. markedsføringslovens § 10, stk. 1 og forbrugeraftalelovens § 4, stk. 1, indsamler, anvender og eventuelt videregiver vi også dine personoplysninger registreret i CarBuddii til brug for direkte markedsføring (f.eks. fremsendelse af information og nyhedsbreve med tilbud, events og konkurrencer vedrørende køb/leasing af biler samt køb af biludstyr, reservedele, bilforsikring, bilfinansiering og bilreparation/service). De registrerede oplysninger vil, med dit samtykke, ligeledes blive behandlet automatisk og samkøres med oplysninger om dig, som vi allerede har eller får fra anden side (f.eks. cookies fra vores hjemmeside). I den forbindelse opretter vi en kundeprofil, så vi har mulighed for at tilbyde vores kunder en bedre service og gode tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde nærværende samtykke ved at kontakte MATCHBILER, Gunnar Clausens Vej 13A, 8260 Viby, salg@matchbiler.dk eller tlf. 87 68 02 00.
Oplysningerne vil tillige, i anonymiseret form, blive brugt til at udarbejde statistikker og danne kundemønstre.

 

3. Modtagere af personoplysninger

Nogle af de oplysninger, som vi har registreret om dig, deler vi med andre brugere af CarBuddii, dvs. andre bilforhandlere i Danmark, samt importører og finansieringspartnere.
På hjemmesiden www.carbuddii.com/forhandlere kan du altid se en liste over de bilforhandlere, der er tilmeldt CarBuddii.
Vi videregiver ikke oplysninger omkring dit cpr-nummer eller billede af kørekort, der slettes i overensstemmelse med pkt.

4. Opbevaring og sletning

Dine oplysninger bliver slettet, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af ovennævnte formål, samt i overensstemmelse med gældende særlovgivning. Kopi af kørekortet samt køreseddel slettes således efter 3 måneder som følge af gældende lovgivning. Det samme gør sig gældende for eventuelle noteringer i CarBuddii af eventuelle relevante forhold omkring din prøvekørsel, idet bemærkes, at oplysningerne vil kunne blive behandlet uden for CarBuddii i forbindelse med videre skades-, forsikrings-, erstatnings- eller lignende behandling. I så fald vil du blive orienteret herom som led i sagsbehandlingen.
Oplysningerne kan blive behandlet og opbevaret længere i anonymiseret form.

 

5. Dine rettigheder mv.

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi har indsamlet og behandler om dig, samt anmode om sletning heraf, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har desuden ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få berigtiget eller begrænset dine personlige oplysninger, samt få dine oplysninger overført til tredjepart.
Det noteres dog, at vi ikke nødvendigvis er forpligtet til at imødekomme sådanne anmodning om indsigt, berigtigelse, indsigelse, overførsel af dine data til en tredjepart og/eller sletning, hvis vi har lovlige, objektive og saglige årsager hertil. Du vil dog under alle omstændigheder modtage en besvarelse fra os herom, samt en begrundelse for eventuelt afslag på anmodning.
Ønsker du at gøre brug af ovennævnte rettigheder, eller hvis du har andre spørgsmål til ovenstående, kan du til enhver tid rette henvendelse til os på MATCHBILER, Gunnar Clausens Vej 13A, 8260 Viby, salg@matchbiler.dk, 87 68 02 00.

 

6. Klager

Du kan indbringe en klage over behandlingen af dine personoplysninger til os (se kontaktdetaljer i pkt. 5 ovenfor) og/eller til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K.

Samarbejdspartnere
Gjensidige
Hyundai Danmark A/S
NCG Finans
Nic. Christiansen Holding A/S
Mazda Motor Danmark A/S
Matchlease ApS

I øjeblikket må MATCHBILER gerne kontakte dig.
Afvis. Nej tak, jeg vil ikke kunne kontaktes.

Book prøvetur

Mazda MX-30 REV

Du modtager en bookingbekræftelse på din mail, når du har book bilen

....

Uopfordret ansøgning

Hos MATCHBILER tager vi gerne imod uopfordrede ansøgninger

Send os din motiverede ansøgning, dit CV og eventuelle andre dokumenter klar som PDF-filer til: admin@matchbiler.dk

Vi ser frem til at høre fra dig

Åbningstider

Julen 2023

Salg

23. dec.
24. til 26. dec.
27 til 29. dec.
30. dec.
31. til 1. jan. 
2. jan

11:00 – 16:00
Lukket
08:30 – 17:30
11:00 – 16:00
Lukket
08:30 – 17:00

Værksted

23. dec.
24. til 26. dec.
27 til 28. dec.
29. dec.
30. dec.
31. til 1. jan. 
2. jan

Lukket
Lukket
08:00 – 16:00
08:00 – 14:00
Lukket
Lukket
08:00 – 16:00

Reservedele

23. dec.
24. til 26. dec.
27 til 29. dec.
30. dec.
31. til 1. jan. 
2. jan

Lukket
Lukket
07:30 – 16:00
Lukket
Lukket
07:30 – 16:00

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Vores dygtige rådgivere sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål og yde kompetent rådgivning.

....

Book prøvetur

Mazda MX-30

Du modtager en bookingbekræftelse på din mail, når du har book bilen

....

Book prøvetur

Mazda MX-5 RF

Du modtager en bookingbekræftelse på din mail, når du har book bilen

....

Book prøvetur

Mazda MX-5

Du modtager en bookingbekræftelse på din mail, når du har book bilen

....

Book prøvetur

Mazda CX-60

Du modtager en bookingbekræftelse på din mail, når du har book bilen

....

Book prøvetur

Mazda CX-30

Du modtager en bookingbekræftelse på din mail, når du har book bilen

....

Book prøvetur

Mazda CX-5

Du modtager en bookingbekræftelse på din mail, når du har book bilen

....

Book prøvetur

Mazda 6

Du modtager en bookingbekræftelse på din mail, når du har book bilen

....

Book prøvetur

Mazda 3

Du modtager en bookingbekræftelse på din mail, når du har book bilen

....

Book prøvetur

Mazda 2 Hybrid

Du modtager en bookingbekræftelse på din mail, når du har book bilen

....

Book prøvetur

Mazda 2

Du modtager en bookingbekræftelse på din mail, når du har book bilen

....

Book prøvetur

Hyundai Tucson Plug-in Hybrid

Du modtager en bookingbekræftelse på din mail, når du har book bilen

....

Book prøvetur

Hyundai Tucson

Du modtager en bookingbekræftelse på din mail, når du har book bilen

....

Book prøvetur

Hyundai Santa Fe

Du modtager en bookingbekræftelse på din mail, når du har book bilen

....

Book prøvetur

Hyundai Kona N

Du modtager en bookingbekræftelse på din mail, når du har book bilen

....

Book prøvetur

Hyundai Kona electric

Du modtager en bookingbekræftelse på din mail, når du har book bilen

....

Book prøvetur

Hyundai Kona

Du modtager en bookingbekræftelse på din mail, når du har book bilen

....

Book prøvetur

Hyundai Ioniq 6

Du modtager en bookingbekræftelse på din mail, når du har book bilen

....

Book prøvetur

Hyundai Ioniq 5

Du modtager en bookingbekræftelse på din mail, når du har book bilen

....

Book prøvetur

Hyundai Bayon

Du modtager en bookingbekræftelse på din mail, når du har book bilen

....

Book prøvetur

Hyundai i30 Stationcar

Du modtager en bookingbekræftelse på din mail, når du har book bilen

....

Book prøvetur

Hyundai i30 N

Du modtager en bookingbekræftelse på din mail, når du har book bilen

....

Book prøvetur

Hyundai i30

Du modtager en bookingbekræftelse på din mail, når du har book bilen

....

Book prøvetur

Hyundai i20 N

Du modtager en bookingbekræftelse på din mail, når du har book bilen

....

Book prøvetur

Hyundai i20

Du modtager en bookingbekræftelse på din mail, når du har book bilen

....

Book prøvetur

Hyundai i10

Du modtager en bookingbekræftelse på din mail, når du har book bilen

....