4.9 stjerner
5/5
4,8 stjerner
4.8/5

Mazda MX-5 RF

Benzin

fra 335.100

Oplev fjerde generation af Mazda MX-5, der er verdens mest solgte roadster. Den har stil, sjæl og fænomenale køreegenskaber – noget den har været berømt for i mange generationer. Særligt karakteristisk for den nye version er sikkerheden, det prisbelønnede SKYACTIV Technology samt designsproget ”KODO – Soul of Motion”.

Galleri

Beskrivelse

Som forgængeren har den baghjulstræk, perfekt 50:50 vægtfordeling og køreegenskaber, som holder bilen klistret til vejen i alle sving og kurver. Faktisk alle de dyder, som har gjort den legendarisk de sidste 25 år. Bare tilføjet lidt ekstra. 2022-modellen leverer den ultimative køreoplevelse med nye farvekombinationer og ny undervognsteknik. Kabinen er designet til at give en følelse af velbehag og at have kontrollen. Derudover har du masser af muligheder for at skabe din helt egen unikke Mazda MX-5. Vil du vide mere? Klik på linket til højre under specifikationer.

Garanti

Danmarks bedste garanti uden kilometerbegrænsning
Når du køber en ny Hyundai hos MATCHBILER, får du en af Danmarks bedste garantier med i købet. 5 års garanti uden kilometerbegrænsning!

Fordelene ved en ny Hyundai er mange, men en af de prangende er helt sikkert den garanti, som følger med i købet.

Hyundai kan stå inde for garantien af deres biler, og de ved, at de kan køre langt. Derfor dækker fabriksgarantien også 5 år, uanset hvor mange kilometer, du kører.

Og det er exceptionelt! Generelt er fabriksgarantier på nye biler nemlig ofte betinget af x antal kørte kilometer. Med Hyundais undtagelse betyder det, at du kan køre lige så langt du vil, uden at skulle tænke garanti.

Gælder alle modeller

Men festen slutter ikke her. Garantien er standard, og det betyder ydermere, at den gælder alle Hyundais modeller – fra den lille i10 til den store Santa Fe.

Ønsker du at vide mere om Hyundais garantiordning, så kontakt MATCHBILER og hør mere.

Serviceaftale

Få din bil dækket ind på den bedst tænkelige måde fra start – få en serviceaftale og kend dine omkostninger på forhånd, undgå uventede værkstedsregninger og vær sikker på, at din bil følger fabrikantens forskrifter.

MATCHBILER Serviceaftale for MAZDA ved indgåelse fra nyvogn

Finansiering

Lad drømmen blive til virkelighed
Når du køber en ny bil hos MATCHBILER kan du få lavet en finanseringsaftale, som giver dig lånet, du behøver for at få din bildrøm opfyldt.

Vi tilbyder billig og fleksibel finansering, som kan tilpasses lige præcis de ønsker og behov, du har. Fordelen herved er, at du ikke behøver betale hele beløbet på én gang, men i stedet kan sprede det ud over en periode. Dette gør bilkøbet let og overskueligt og giver ydermere et økonomisk overblik.

Obs. Vi tilbyder lån både med variabel og fast rente alt efter ønske.
For mere information omkring finansering, så kontakt vores salgsafdeling på tlf. 87 68 02 00

Mazda MX-5 RF

Benzin

fra 335.100

Bilen kan også leases
Kontakt os for mere information

Er dette din drømmebil?

Er dette din drømmebil?

Så kontakt os på 87 68 02 00 eller admin@matchbiler.dk. Du kan også booke en prøvetur med knappen herunder.

Mazda MX-5 RF

Book en prøvetur

Du modtager en bookingbekræftelse på din mail, når du har booket bilen.

"*" indicates required fields

Skriv hvilken dato du gerne vil prøve bilen. Eksempel: Torsdag d. 16. juni 2022
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.