4.9 stjerner
5/5
4,8 stjerner
4.8/5

Hyundai IONIQ 5 er landet!

Endelig kan vi udløse spændingen og stolt fremvise Hyundais revolutionerende elektriske nyhed, IONIQ 5. De første eksemplarer af den længeventede elbil står klar i butikken, og dermed byder vi nu velkommen til prøvekørsel af denne elektriske vidunderbil.

Men hvad er Hyundai IONIQ 5 egentlig for en størrelse?

 

Bæredygtigt og innovativt design
Rene linjer, minimalisme og enkelthed er nøgleord i IONIQ 5’s forfriskende og moderne design. De karakteristiske LED-forlygter med 256 kubiske pixels er helt unikke og kommer til at pryde alle fremtidige IONIQ-modeller. Bilen er skabt med brug af genanvendelige materialer, fx plastflasker til kabinens stof og uldgarner til indvendig beklædning, mens døre og paneler er malet med bio-maling fra rapsblomster og majs. Kabinens design sikrer optimal komfort og køreglæde. Med et enkelt tryk kan forsæderne lægges ned, så du kan nyde ultimativ afslapning, mens bilen lader op.

Exceptionel performance
Og apropos opladning. IONIQ 5 sætter helt nye standarder med sin exceptionelle performance. Du får rækkevidde op til 481 km på én opladning, 80% opladning på ca. 18 minutter og mulighed for anhængertræk op til 1.600 kg. Det giver al den frihed og fleksibilitet, du behøver – og mere til.

Stor begejstring fra anmelderne
Med sit verdensklasse design og med evnen til at overgå alle andre biler i sin klasse, har IONIQ 5 slået benene væk under motorjournalister og bilentusiaster verden over.

”IONIQ 5 er ikke blot stærk på strøm. Den er også nyskabende med indretning, design og teknologi og gør et særdeles godt førstehåndsindtryk.”FDM/Motor

”Dét her er bare en vildt lækker lounge. Designet er jo direkte vildt.”Biler.nu

”Den er federe end noget Hyundai har givet os nogensinde.”Kuffertogkoerehandsker.dk

“Blandt alle de nye elbiler, der udkommer i disse år, er Hyundai Ioniq 5 den bil, der bedst viser, at elbiler til overkommelige priser ikke behøver at se ud og føles som alt andet.“ – Bil A2Z

 

Men hvad med prisen?
IONIQ 5 fås fra 319.995 kr., men den kan også privatleases til f.eks. 0 kr. i førstegangsydelse og kun 4.795 kr. i månedlig ydelse op til 36. mdr. For skræddersyet leasingtilbud kontakt tp@matchlease.dk eller tlf. 21 54 00 59.   

Er det drømmebilen?
Er du vild med IONIQ 5? Så kig forbi MATCHBILER, hvor du kan se og prøvekøre den allerede i dag. Vil du selv være den heldige ejer af IONIQ 5? Kontakt os da via tlf. 87 68 02 00 eller salg@matchbiler.dk – så hjælper vi dig med bestilling. Men skynd dig – den er allerede ekstremt populær, så bilerne forsvinder hurtigt!

Læs også

Nytårskur

Nytårskur

Sæt et kæmpe kryds i kalenderen!   For at sparke året godt i gang vil vi gerne invitere dig og…
Det er min hobby at sælge biler

Det er min hobby at sælge biler

Hobbyvideo med Niels.