Ros og stjerner til Hyundai og Mazda

De danske motorjournalister har udgivet et væld af anmeldelser den seneste tid, og sendt både applaus og kritik efter bilnyheder fra alle de populære mærker.

Også Hyundai og Mazda har været hurtige med nye lanceringer og opdaterede 2021-udgaver af deres mest populære modeller, og det har indbragt stor ros og mange stjerner. Vi har samlet et overblik over den seneste tids anmeldelser til inspiration for dig, der kigger efter ny bil, så du kan blive lidt klogere på dit valg.

Mazda CX-5

”CX-5 er stadig frisk og frejdig” – Mikkel Thomsager, Bilmagasinet.dk

Den første CX-5 blev lanceret i 2012, og efter en større upgrade i 2017 er Mazda nu igen klar med en ny og moderne 2021-udgave af den populære SUV, som stadig holder 100, hvis du spørger Bilmagasinets anmelder.

Læs hele anmeldelsen her.

Mazda3

”En af de smukkeste biler i sin klasse.” – Bo Christian Koch, FDM/Motor

Mazda3 yder retfærdig konkurrence til storsællerter som VW Golf, Ford Focus og Opel Astra – og endda til en pris, hvor du nemt sparer op til 50.000 kr. sammenlignet med klassens øvrige biler. Mazda3 imponerer med en fuldendt udstyrspakke, nem og behagelig indstilling i kabinen og en ekstremt fornøjelig kørsel.

Læs hele anmeldelsen her.

Mazda MX-5

”MX-5 satser på de klassiske køreglæder.” – Karsten Meyland Lemche, FDM/Motor

Med fjerde generation af den legendariske letvægtssportsvogn har Mazda skabt den bedste MX-5 nogensinde. FDM/Motor er ikke i tvivl om bilens potentiale og smider 5 store stjerner efter den i deres test.

Læs hele anmeldelsen her.

Hyundai IONIQ 5

”Med IONIQ 5 rykker Hyundai op i elbilernes superliga.” – Torben Arent, FDM/Motor

IONIQ 5 begejstrede de danske motorjournalister helt fra start. Den er blevet rost for sin evne til at være nyskabende og spændende, samtidig med at den imponerer med ekstra lang rækkevidde og kort opladningstid.

Læs hele anmeldelsen her.

Hyundai Tucson Plug-in Hybrid

”For dig, der vil køre grønnere og spare benzin.” – Søren W. Rasmussen, FDM/Motor

Hører du til de danskere, som er faldet pladask for plug-in hybrid bilerne, så er det i den grad værd at se nærmere på Tucson-udgaven. Foruden upåklagelig grøn teknologi, der gør en forskel for både dig og miljøet, har bilen også lækre materialer og en meget høj finish, som indbringer den fortjente 5 store stjerner!

Læs hele anmeldelsen her.

Hyundai i10 N-Line

”N-Line kører bedre og sjovere end sine søskende.” – Bo Christian Koch, FDM/Motor

Hyundai har sat turbo på deres populære mikrobil, Hyundai i10, og yderligere givet den et legende, sporty specialdesign efter N Line-forskifterne. Med N-line versionen får du således alt det, der i forvejen var godt ved i10 – og mere til.

Læs hele anmeldelsen her.

Interesseret?

Er en eller flere af disse anmelderdarlings rendt med din opmærksomhed? Kom ind forbi MATCHBILER, hvor du kan opleve og prøvekøre dem alle seks. Vores sælgere står klar med gode råd og vejledning og et godt tilbud, hvis du finder din drømmebil.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *