4.9 stjerner
5/5
4,8 stjerner
4.8/5

Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid

Plug-in hybrid

fra 363.995 kr.

Med den helt nye TUCSON Plug-in Hybrid sætter Hyundai nye standarder for skarpt og moderne SUV-design. Som resultat af designfilosofien, Sensous Sportiness, er det lykkedes at skabe et mere sporty, mere voluminøst og mere muskuløst look, der får SUV’en til at stå ud i mængden.

Galleri

Beskrivelse

Én bil, to motorer: Med Plug-In Hybrid teknologien har du frihed til at køre elektrisk, når du har lyst til at skifte til den brændstofeffektive motor, når du har behov for en længere køretur. Et enkelt tryk og du kan køre 100% elektrisk op til 62 kilometer på én opladning. Derefter skifter bilen automatisk til benzinmotoren, så du kan komme endnu længere omkring. Ekstraordinært meget udstyr: Ved TUCSON Plug-in Hybrid er der ikke sparet på udstyret. Som standardudstyr får du bl.a. 8” touchskærm, automatgear, bakkamera, trådløs Apple CarPlay/Android Auto, adaptiv fartpilot, LED-kørelys, støjdæmpende forrude, eCall og vognbaneassistent. Fås også som N Line: Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid fås også i den motorsportsinspirerede N Line-variant med lækre sportsdetaljer og dynamik og komfort langt ud over det sædvanlige. Pris for N Line: fra 374.995 kr.

Garanti

Danmarks bedste garanti uden kilometerbegrænsning
Når du køber en ny Hyundai hos MATCHBILER, får du en af Danmarks bedste garantier med i købet. 5 års garanti uden kilometerbegrænsning!

Fordelene ved en ny Hyundai er mange, men en af de prangende er helt sikkert den garanti, som følger med i købet.

Hyundai kan stå inde for garantien af deres biler, og de ved, at de kan køre langt. Derfor dækker fabriksgarantien også 5 år, uanset hvor mange kilometer, du kører.

Og det er exceptionelt! Generelt er fabriksgarantier på nye biler nemlig ofte betinget af x antal kørte kilometer. Med Hyundais undtagelse betyder det, at du kan køre lige så langt du vil, uden at skulle tænke garanti.

Gælder alle modeller

Men festen slutter ikke her. Garantien er standard, og det betyder ydermere, at den gælder alle Hyundais modeller – fra den lille i10 til den store Santa Fe.

Ønsker du at vide mere om Hyundais garantiordning, så kontakt MATCHBILER og hør mere.

Serviceaftale

Få din bil dækket ind på den bedst tænkelige måde fra start – få en serviceaftale og kend dine omkostninger på forhånd, undgå uventede værkstedsregninger og vær sikker på, at din bil følger fabrikantens forskrifter.

MATCHBILER Serviceaftale for HYUNDAI ved indgåelse fra nyvogn

Finansiering

Lad drømmen blive til virkelighed
Når du køber en ny bil hos MATCHBILER kan du få lavet en finanseringsaftale, som giver dig lånet, du behøver for at få din bildrøm opfyldt.

Vi tilbyder billig og fleksibel finansering, som kan tilpasses lige præcis de ønsker og behov, du har. Fordelen herved er, at du ikke behøver betale hele beløbet på én gang, men i stedet kan sprede det ud over en periode. Dette gør bilkøbet let og overskueligt og giver ydermere et økonomisk overblik.

Obs. Vi tilbyder lån både med variabel og fast rente alt efter ønske.
For mere information omkring finansering, så kontakt vores salgsafdeling på tlf. 87 68 02 00

Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid

Plug-in hybrid

fra 363.995 kr.

Bilen kan også leases
Kontakt os for mere information

Er dette din drømmebil?

Er dette din drømmebil?

Så kontakt os på 87 68 02 00 eller admin@matchbiler.dk. Du kan også booke en prøvetur med knappen herunder.

Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid

Book en prøvetur

Du modtager en bookingbekræftelse på din mail, når du har booket bilen.

"*" indikerer påkrævede felter

Skriv hvilken dato du gerne vil prøve bilen. Eksempel: Torsdag d. 16. juni 2022
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.