4.9 stjerner
5/5
4,8 stjerner
4.8/5

Hyundai KONA Electric

Electric

Fra 249.995 kr.

Hyundai KONA electric giver dig både SUVens styrke og rummelighed, samtidig med at du kan nyde den elektriske teknologis overlegne kørekomfort.

Galleri

Beskrivelse

Elektrisk køreglæde: Med KONA electric får du en ubekymret og miljøvenlig kørsel. Hyundais nyudviklede lithiumbatteri leverer maksimal dynamik og længere rækkevidde, end de fleste andre elbiler i klassen. Batteriet opsamler bremseenergien, hver gang bilen motorbremser. Dette, ved hjælp af dæk med lav rullemodstand, giver en uhørt lang rækkevidde på op til 484 km pr. opladning (afhængig af variant). Nem og hurtig opladning: Der er ingen grund til bekymring om opladning af din KONA electric. Med din egen private Clever ladeboks og Hyundais avanceret batteristyring kan du indstille bilen til at oplade om natten, så du vågner op til et fuldt opladet batteri næste morgen. Og er du på farten, kan du nyde godt af Danmarks mange offentlige ladestationer, der tilbyder hurtigopladning, hvor du kan gå fra 10-80% på under én time. Fås inkl. ladestander: Det er hurtigt og problemfrit at oplade din KONA electric. Du får nemlig en Clever-ladestander med i købet. Opstillet af os, hjemme hos dig, så du aldrig skal bekymre dig om at skulle køre ind omkring en ladestation. Med i bilen følger der masser af standardudstyr, bl.a. 8” touchskærm, Apple CarPlay/Android Auto, 10.25” digital instrumentering, Bluelink, klimaanlæg, bakkamera, LED-lygter, vognbaneassistent, eCall samt automatisk nødbremsesystem med fodgængergenkendelse. Mulighed for anhængertræk: Yderligere har du muligheden for at tilkøbe anhængertræk, hvor montering er med i prisen. Med anhængertræk er det muligt at sætte trailer eller lignende på krogen og trække op til 300 kg. Det er også muligt at sætte bagageboks eller cykelstativ på (op til 100 kg afhængig af det monterede træk).

Garanti

Danmarks bedste garanti uden kilometerbegrænsning
Når du køber en ny Hyundai hos MATCHBILER, får du en af Danmarks bedste garantier med i købet. 5 års garanti uden kilometerbegrænsning!

Fordelene ved en ny Hyundai er mange, men en af de prangende er helt sikkert den garanti, som følger med i købet.

Hyundai kan stå inde for garantien af deres biler, og de ved, at de kan køre langt. Derfor dækker fabriksgarantien også 5 år, uanset hvor mange kilometer, du kører.

Og det er exceptionelt! Generelt er fabriksgarantier på nye biler nemlig ofte betinget af x antal kørte kilometer. Med Hyundais undtagelse betyder det, at du kan køre lige så langt du vil, uden at skulle tænke garanti.

Gælder alle modeller

Men festen slutter ikke her. Garantien er standard, og det betyder ydermere, at den gælder alle Hyundais modeller – fra den lille i10 til den store Santa Fe.

Ønsker du at vide mere om Hyundais garantiordning, så kontakt MATCHBILER og hør mere.

Serviceaftale

Få din bil dækket ind på den bedst tænkelige måde fra start – få en serviceaftale og kend dine omkostninger på forhånd, undgå uventede værkstedsregninger og vær sikker på, at din bil følger fabrikantens forskrifter.

MATCHBILER Serviceaftale for HYUNDAI ved indgåelse fra nyvogn

Finansiering

Lad drømmen blive til virkelighed
Når du køber en ny bil hos MATCHBILER kan du få lavet en finanseringsaftale, som giver dig lånet, du behøver for at få din bildrøm opfyldt.

Vi tilbyder billig og fleksibel finansering, som kan tilpasses lige præcis de ønsker og behov, du har. Fordelen herved er, at du ikke behøver betale hele beløbet på én gang, men i stedet kan sprede det ud over en periode. Dette gør bilkøbet let og overskueligt og giver ydermere et økonomisk overblik.

Obs. Vi tilbyder lån både med variabel og fast rente alt efter ønske.
For mere information omkring finansering, så kontakt vores salgsafdeling på tlf. 87 68 02 00

Hyundai KONA Electric

Electric

Fra 249.995 kr.

Bilen kan også leases
Kontakt os for mere information

Er dette din drømmebil?

Er dette din drømmebil?

Så kontakt os på 87 68 02 00 eller admin@matchbiler.dk. Du kan også booke en prøvetur med knappen herunder.

Hyundai KONA Electric

Book en prøvetur

Du modtager en bookingbekræftelse på din mail, når du har booket bilen.

"*" indikerer påkrævede felter

Skriv hvilken dato du gerne vil prøve bilen. Eksempel: Torsdag d. 16. juni 2022
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.