4,8 stjerner
4.8/5
4,8 stjerner
4.8/5

Hyundai i30 - 5 dørs

Benzin

fra 214.995 kr.

Hyundai i30 er en populær og praktisk familiebil. Den har mange hestekræfter, forskellige opkoblings- og sikkerhedsfunktioner og en lækker kabine og et lækkert eksteriør.

Galleri

Beskrivelse

Den store kølergrill, markante LED-kørelys og tågelygter skaber blikfang med det samme. Bagenden har flotte LED-kombinationsbaglygter og særlige kromdetaljer. Som det helt nye fås i30 som mild hybrid. Kombinationen af forbrændingsmotoren og den elektriske motor giver mindre CO2-udslip og en bedre brændstoføkonomi. Derudover oplades batteriet under kørsel, så du slipper for at oplade med kabel. Bilen har som standard vognbaneassistent, fjernlysassistent, automatisk nødbremse og træthedsregistrering. Hyundai i30 hatchback fås også som en sporty N Line version. Her får du bl.a. sportssæder, N Line-rat, mørktonede ruder, N Line-kølergrill, eksklusive alufælge og meget mere.

Garanti

Danmarks bedste garanti uden kilometerbegrænsning
Når du køber en ny Hyundai hos MATCHBILER, får du en af Danmarks bedste garantier med i købet. 5 års garanti uden kilometerbegrænsning!

Fordelene ved en ny Hyundai er mange, men en af de prangende er helt sikkert den garanti, som følger med i købet.

Hyundai kan stå inde for garantien af deres biler, og de ved, at de kan køre langt. Derfor dækker fabriksgarantien også 5 år, uanset hvor mange kilometer, du kører.

Og det er exceptionelt! Generelt er fabriksgarantier på nye biler nemlig ofte betinget af x antal kørte kilometer. Med Hyundais undtagelse betyder det, at du kan køre lige så langt du vil, uden at skulle tænke garanti.

Gælder alle modeller

Men festen slutter ikke her. Garantien er standard, og det betyder ydermere, at den gælder alle Hyundais modeller – fra den lille i10 til den store Santa Fe.

Ønsker du at vide mere om Hyundais garantiordning, så kontakt MATCHBILER og hør mere.

Serviceaftale

Få din bil dækket ind på den bedst tænkelige måde fra start – få en serviceaftale og kend dine omkostninger på forhånd, undgå uventede værkstedsregninger og vær sikker på, at din bil følger fabrikantens forskrifter.

MATCHBILER Serviceaftale for HYUNDAI ved indgåelse fra nyvogn

Finansiering

Lad drømmen blive til virkelighed
Når du køber en ny bil hos MATCHBILER kan du få lavet en finanseringsaftale, som giver dig lånet, du behøver for at få din bildrøm opfyldt.

Vi tilbyder billig og fleksibel finansering, som kan tilpasses lige præcis de ønsker og behov, du har. Fordelen herved er, at du ikke behøver betale hele beløbet på én gang, men i stedet kan sprede det ud over en periode. Dette gør bilkøbet let og overskueligt og giver ydermere et økonomisk overblik.

Obs. Vi tilbyder lån både med variabel og fast rente alt efter ønske.
For mere information omkring finansering, så kontakt vores salgsafdeling på tlf. 87 68 02 00

Hyundai i30 - 5 dørs

Benzin

fra 214.995 kr.

Bilen kan også leases
Kontakt os for mere information

Er dette din drømmebil?

Er dette din drømmebil?

Så kontakt os på 87 68 02 00 eller admin@matchbiler.dk. Du kan også booke en prøvetur med knappen herunder.

Hyundai i30 5-dørs

Book en prøvetur

Du modtager en bookingbekræftelse på din mail, når du har booket bilen.

"*" indicates required fields

Skriv hvilken dato du gerne vil prøve bilen. Eksempel: Torsdag d. 16. juni 2022
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.