4,8 stjerner
4.8/5
4,8 stjerner
4.8/5

Hyundai i20

Benzin

fra 159.995 kr.

Hyundai i20 har et lækkert design, smart interiør og innovative løsninger.

Galleri

Beskrivelse

Med inspiration fra rally-modellen har Hyundai i20 et smart og sporty look. Designet er dynamisk med en spejlblank overflade som fortsætter hen af siden, hvor bilens Z-formede kombinationsbaglygter færdiggør looket. Indvendig har bilen et fuldt digital display og en 10,25” touchskærm. Som ekstra har bilen et nydesignet rat og instrumentbord med tværgående lameller og klasseledende udstyr. Med den store 10,25” touchskærm har du nemt adgang til radio og Apple CarPlay/Android Auto. Som noget helt nyt er der nu mulighed for trådløs opkobling, så du via din smartphone kan lytte til podcasts, musik osv. For ekstra komfort har du nu også mulighed for trådløs opladning af din smartphone. Sikkerheden skal være i orden, derfor er vores Hyundai i20 spækket med sikkerhedsudstyr. Du kan købe Hyundai i20 i de tre udstyrsvarianter Pure, Essential og Advanced.

Garanti

Danmarks bedste garanti uden kilometerbegrænsning
Når du køber en ny Hyundai hos MATCHBILER, får du en af Danmarks bedste garantier med i købet. 5 års garanti uden kilometerbegrænsning!

Fordelene ved en ny Hyundai er mange, men en af de prangende er helt sikkert den garanti, som følger med i købet.

Hyundai kan stå inde for garantien af deres biler, og de ved, at de kan køre langt. Derfor dækker fabriksgarantien også 5 år, uanset hvor mange kilometer, du kører.

Og det er exceptionelt! Generelt er fabriksgarantier på nye biler nemlig ofte betinget af x antal kørte kilometer. Med Hyundais undtagelse betyder det, at du kan køre lige så langt du vil, uden at skulle tænke garanti.

Gælder alle modeller

Men festen slutter ikke her. Garantien er standard, og det betyder ydermere, at den gælder alle Hyundais modeller – fra den lille i10 til den store Santa Fe.

Ønsker du at vide mere om Hyundais garantiordning, så kontakt MATCHBILER og hør mere.

Serviceaftale

Få din bil dækket ind på den bedst tænkelige måde fra start – få en serviceaftale og kend dine omkostninger på forhånd, undgå uventede værkstedsregninger og vær sikker på, at din bil følger fabrikantens forskrifter.

MATCHBILER Serviceaftale for HYUNDAI ved indgåelse fra nyvogn

Finansiering

Lad drømmen blive til virkelighed
Når du køber en ny bil hos MATCHBILER kan du få lavet en finanseringsaftale, som giver dig lånet, du behøver for at få din bildrøm opfyldt.

Vi tilbyder billig og fleksibel finansering, som kan tilpasses lige præcis de ønsker og behov, du har. Fordelen herved er, at du ikke behøver betale hele beløbet på én gang, men i stedet kan sprede det ud over en periode. Dette gør bilkøbet let og overskueligt og giver ydermere et økonomisk overblik.

Obs. Vi tilbyder lån både med variabel og fast rente alt efter ønske.
For mere information omkring finansering, så kontakt vores salgsafdeling på tlf. 87 68 02 00

Hyundai i20

Benzin

fra 159.995 kr.

Bilen kan også leases
Kontakt os for mere information

Er dette din drømmebil?

Er dette din drømmebil?

Så kontakt os på 87 68 02 00 eller admin@matchbiler.dk. Du kan også booke en prøvetur med knappen herunder.

Hyundai i20

Book en prøvetur

Du modtager en bookingbekræftelse på din mail, når du har booket bilen.

"*" indicates required fields

Skriv hvilken dato du gerne vil prøve bilen. Eksempel: Torsdag d. 16. juni 2022
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.