Vi søger en eftermarkedselev

ER DU VORES NYE EFTERMARKEDSELEV?

Til vores moderne bilhus i Aarhus Syd, søger vi en ambitiøs og imødekommende handelsassistent-elev. Du bliver en del af en topmotiveret eftermarkedsafdeling, hvor dine arbejdsopgaver primært vil bestå i modtagelse af kunder på værkstedet, men også med fremskaffelse og plukning af reservedele, samt salg af tilbehør salg af reservedele.

Uddannelsen gennemføres som handelsassistent, salg AUTO.

VI FORVENTER AF DIG:

  • Er åben, udadvendt og målrettet.
  • Uddannelse HG eller HHX.
  • Er god i skrift og tale.
  • Du har interesse for biler og til at lære mere.
  • Du trives i en travl hverdag, hvor dit overblik og din ordenssans er med til at sætte dagsordenen.
  • Det er vigtigt at det gode humør er i højsæ det, du er udpræget team-player og sætter en ære i af løfte i samlet flok.

VI TILBYDER:

En elevplads i et dynamisk bilhus med en stærk position, en stor loyal kundekreds, rigtig stærke brands kombineret med en ”ung” handlekraftig organisation, hvor drivet er med til at sikre vores succes. Vi forhandler Mazda og Hyundai, to stærke og konkurrencedygtige bilmærker som står langt fremme i danskernes bevidsthed når der skal vælges ny bil. I de bedst sælgende segmenter – kommer der mange spændende nyheder de kommende år. Bilhuset er opført i 2007, så miljøet er lyst & lækkert og så er der på alle måder ”højt til loftet”.

OM MATCHBILER:

MATCBILER er etableret i 1989 og har været autoriseret forhandler siden 1995. Vi bygger på den gode kundeoplevelse og vægter den lokale forankring højt. Vi forhandler og servicerer Hyundai og Mazda. Derudover sælger / leaser vi årligt mange brugte biler af alle mærker som vi indbytter eller opkøber i ren handel.

Planen er, at stillingen skal besættes per 1. august 2022 – men vi indkalder løbende til samtaler og forbeholder os retten til at slette opslaget, hvis stillingen bliver besat – så det er vigtigt, at du sender din ansøgning hurtigst muligt.

Hvis du har behov for at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Rene Pedersen på: 24 27 60 20 eller rp@matchbiler.dk.

Samtaler afholdes løbende og fuld diskretion er naturligvis en selvfølge.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *