Vi søger en praktikant til digital marketing og video-content

Praktikant/Studenter medhjælper til digital marketing og video content design med en masse plads til udvikling og nytænkning

Ønsker du et lærerigt og projektorienteret forløb med mulighed for alt det ansvar, som du har lyst til? Vil du gerne udvikle dig selv bruge dine faglige kompetencer fra studiet i praksis samt har du en stor interesse for biler? Kan du se muligheder der, hvor andre ser problemer og er du besat af at finde ud af, hvad der virker bedst? Er du fokuseret på hvordan du kan være med til at optimere den digitale rejse for forbrugerne. Så skal du skrive til mig med det samme.

Dine opgaver

Vi forestiller os, at dine arbejdsopgaver vil centrere sig omkring nedenstående opgaver, men vi kommer selvfølgelig til at tilrette dem efter dine ønsker og kompetencer:

  • Skabe ny struktur omkring videocontent og materiale af bilerne
  • Produktion af indhold til sociale medier samt hjemmeside
  • Hjælpe med nytænkning og optimering af SOME indhold herunder muligheder såsom TikTok
  • Artikelskrivning
  • Designe marketing materiale / prints
  • Mulighed for samarbejde om opgave skrivning, dette kunne for eksempel være omkring fremtiden med online bilsalg/leasing

Din baggrund 

  • Du studerer multimediedesign , marketing, business eller et andet relateret fag
  • Har tidligere erfaring fra lignende praktikophold, generel portefølje arbejde eller studierelevant arbejde
  • Du er ambitiøs, fokuseret, initiativrig og kreativ
  • Har stærke danskkundskaber og gode skriftlige formuleringsevner

Vi tilbyder

Et job med spændende udfordringer i et rart arbejdsmiljø med gode kolleger. Her er højt til loftet og en uformel tone. Mulighed for at præge jobbet selv og berøre næsten alle video/billede content og markedsføringens facetter. Vi tilbyder stor fleksibilitet ift. Opgaveløsningen samt varigheden af praktikopholdet. Vi søger en praktikant som har mulighed for at være her i mindst 3 og op til 12 måneder. Start dato kan diskuteres og afhænger af kandidaten. Efter endt forløb er det muligt at fortsætte i en studiejobsfunktion.

 

Finder du stillingen interessant så send din ansøgning samt CV til Kommerciel direktør Camilla Lajer Bergholdt på clb@matchbiler.dk. Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 31367669. Vi holder løbende samtaler og lukker for ansøgninger så snart vi har fundet den rette kandidat.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *