4,8 stjerner
4.8/5
4,8 stjerner
4.8/5

Ny Mazda 2 Hybrid

Nu har Mazda givet nyt liv til den velkendte Mazda2. Det er netop blevet annonceret, at den udkommer som hybridbil i foråret 2022. Vi glæder os helt vildt til at opleve den nye Mazda2.

1 bil, 2 motorer

Mazda2 kommer til at være en selvopladende hybrid med en benzin- og en elmotor. Samlet kan systemet levere 116 hk, hvilket gør den i stand til gå fra 0-100 på bare 9,7 sekunder.

Set strøm til hverdagen

Teknologien bag en hybridbil virker måske kompliceret, men det behøver den ikke at være. Mazda2 Hybrid starter automatisk i EV-mode, og den starter derfor uden støj og med en glidende acceleration. Herefter skifter den automatisk mellem benzin og el for at give det lavest mulige brændstofsforbrug. Når du så bremser omdannes energien herfra til elektrisk energi, som lader batteriet op. Denne teknologi er årsagen til, at bilen kan køre mellem 25 og 26,3 km/l – helt uden at du behøver at lade den op.

En lille bil med store ambitioner

Mazda2 Hybrid kommer til at være en minibil. Alligevel vil den være relativt rummelig og sågar have et 286 liters bagagerum. Derudover har den fået topkarakter i Euro-NCAP sikkerhedstest.

Den nye Mazda2 Hybrid forventes at kunne blive leveret i marts 2022, og ved udgivelse vil den være tilgængelig i 3 udstyrsvarianter: Hybrid Pure, Hybrid Agile og Hybrid Select.

Kontakt MATCHBILER hvis du er interesseret i den spritnye Mazda2 Hybrid.

Læs også

Næste generation stiger med ombord i MATCHBILER & MATCHLEASE

Næste generation stiger med ombord i MATCHBILER & MATCHLEASE

Kandidaten og Bilkøbmanden som kompagnoner Med en uddannelsesmæssig baggrund i en Msc, Finance & International business, ligger det måske ikke…
Vi søger en eftermarkedselev

Vi søger en eftermarkedselev

ER DU VORES NYE EFTERMARKEDSELEV? Til vores moderne bilhus i Aarhus Syd, søger vi en ambitiøs og imødekommende handelsassistent-elev. Du…
Vi søger en praktikant til digital marketing og video-content

Vi søger en praktikant til digital marketing og video-content

Praktikant/Studenter medhjælper til digital marketing og video content design med en masse plads til udvikling og nytænkning Ønsker du et…