Mazda annoncerer kommende modeller

Mazda har nu løftet sløret for deres planer for de kommende år – og de har mange spændende nyheder.

Ny stor SUV

Mazdas SUV-modelprogram udvides med to nye modeller de næste to år. Først og fremmest har de offentliggjort navnet på deres ny store SUV. Den kommer til at hedde Mazda CX-60 og kommer til Europa i 2022. Denne model kommer også i en version med tre sæderækker og plads til op til 7 personer senere. Den kommer til at hedde Mazda CX-80.

Plug-in hybrid og nye 6-cylindrede motorer

Både CX-60 og CX-80 introduceres bl.a. som plug-in hybridmodeller, hvor en firecylindret benzinmotor kombineres med en elmotor og et batteri. De nye biler kommer derudover med en ny generation af 6-cylindrede rækkemotorer i form af en Skyactiv-X benzinmotor og en Skyactiv-D dieselmotor – begge kombineret med et 48V mildhybridsystem.

Ny version af MX-30

Mazda har også annonceret, at der kommer en ny version af deres elbil MX-30. Som noget helt nyt kommer den til at benytte en kompakt rotationsmotor som generator. Dette er en meget unik tilgang til motorer og derfor noget, der bliver spændende at opleve i praksis.

Også mindre opdateringer til CX-5 og CX-30

Mazda CX-5 og CX-30 er i dag nogle af Mazda’s bedst sælgende modeller. I 2022 vil de fortsat løbende blive opdateret både designmæssigt, teknisk og udstyrsmæssigt med særlig fokus på connectivity og de nyeste sikkerhedsteknologier.

2025-visioner

Fra 2025 planlægger Mazda at introducere en række nye produkter baseret på en nyudviklet elbilsarkitektur. Dette er et skridt i retningen om, at opnå deres ambition om, at have elektrificeret hele modelprogrammet i 2030.

Vi glæder os til at se alle disser nyheder i levende live – 2022 er netop blevet endnu mere spændende!

Hos MATCHBILER har vi altid de nyeste Mazda-modeller på lager. Du kan se vores udvalg her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *