MATCHLEASE

Hvad er leasing?

Når du leaser en bil hos MATCHLEASE, så langtidslejer du den. Du betaler altså en fast månedlig ydelse for brugsretten til bilen. Derved har du altid styr på dine faste udgifter. Når leasingperioden ophører afleverer du bare bilen tilbage. Derefter kan du skifte til en anden bil – på den måde kører du altid i en ny bil.

Ved at vælge leasing undgår du altså bekymringer om værditab og gensalg. Samtidig kan du nemt skifte bil, når det passer dig – uden at du skal tage store lån.

Hvorfor lease hos MATCHLEASE?

Hos MATCHLEASE har vi over 29 års erfaring med at matche vores kunder med deres drømmebiler. Vores erfaring viser, at man kommer længst med fleksibilitet, gennemsigtighed og troværdighed. Derfor tilbyder vi altid skræddersyede leasingaftaler, som passer til den enkeltes ønsker og behov. På den måde har du fuld kontrol over, hvordan netop din leasingaftale skal se ud – helt uden skjulte udgifter og gebyrer.

Vi har altid et stort udvalg af nye leasingbiler fra Mazda og Hyundai på lager. Derudover har vi en lang række brugte leasingbiler i et vælg af mærker.

Se vores udvalg af leasingbiler

Alt om flexleasing

Flexleasing er dagligdagstermen for leasing, hvor du ikke betaler hele registreringsafgiften på én gang – derimod skal afgiften betales i rater for den periode, du anvender bilen. Raternes størrelse afhænger bl.a. af bilens alder og registreringsafgift. Generelt gælder det at den månedlige afgift er lavere, jo ældre bilen er.

Med flexleasing får du en aftale, der minimerer risikoen for værditab, idet der ikke skal betales fuld registreringsafgift. Efter leasingperioden ophører står du altså med en bil, der ikke har nogen afgift. Du skal således kun betale den fastlagte restværdi. Hos MATCHLEASE står vi for videresalg af bilen, så det skal du heller ikke tænke på. Du kan således nemt skifte bil, hvis du ønsker det.

For at flexlease skal du indgå en aftale med et leasingselskab, f.eks. MATCHLEASE. Det kan du både gøre som privatperson og som virksomhed. I hele perioden ejer selskabet bilen, mens du lejer den. Hvilken leasingtype, der passer til dig, afhænger af flere forskellige ting, og vi rådgiver dig gerne til det rette valg. Du kan også læse mere om de forskellige leasingformer nedenunder.

Leasingformer

Privatleasing

Privatleasing er til dig, der ikke ønsker uforudsete udgifter. I fællesskab med dig fastsætter vi nemlig en fast månedlig ydelse og en leasingperiode, der passer til dine ønsker.

Fordele ved privatleasing:

 • Du betaler en fast månedlig ydelse.
 • Alt er samlet på én faktura.
 • Fabriksgaranti i hele perioden.
 • Ingen bekymringer om gensalgsværdi.
 • Skift bil, når det passer dig.
 • Du slipper for bekymring om værditab og gensalg.
 • Undgå store lån.

For at vi kan fastsætte den månedlige ydelse skal du bl.a. tage stilling til, hvor mange kilometer du forventer at køre, om du ønsker, at vi skal finde en bil til dig, eller om du selv køber en bil uden afgift, samt hvad der skal ske med din bil, når leasingperioden ophører. Privatleasing er en nem og fleksibel løsning, og da du selv fastætter leasingperioden, kan du let udskifte din bil, hvis dit bilbehov ændrer sig.

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing er en fleksibel leasingaftale, og det er en af de almindeligste former for flexleasing. Det er en relevant leasingform for dig, der har brug for en firmabil. Bilen leases af din virksomhed eller din arbejdsgiver, og leasingperiodens længde varierer alt efter behov.

Fordele ved erhvervsleasing:

 • Lavere udbetaling og omkostninger.
 • Fast månedligt ydelse.
 • Stor fleksibilitet.
 • Mulighed for at skifte firmabil ofte.

Når du erhvervsleaser en bil hos MATCHLEASE, får du selvfølgelig alle fordelene ved flexleasing. Det gælder bl.a. lavere risiko ved gensalg, lavere afgiftsbetaling og lavere kapitalbinding. Selvom bilen leases af virksomheden, kan du bruge den privat. I så fald bliver du blot beskattet af fri bil.

Splitleasing

Bruger du både din bil på arbejdet og privat? Så er splitleasing værd at overveje. Leasingformen indebærer nemlig, at din leasingkontrakt bliver opdelt i to ud fra, hvor meget du bruger bilen til hhv. erhvervskørsel og privat kørsel. Med splitleasing bliver du derfor ikke beskattet af fri bil, og der er færre omkostninger for virksomheden. Splitleasing er især en fordel for dig, der kører mere end 60 % erhvervsmæssig kørsel, og leasingformen er særlig fordelagtig, hvis du har dit eget firma eller din firmabil er dyr. Med splitleasing får du samtidig alle fordelene ved flexleasing.

Fordele ved splitleasing:

 • Som privatperson vil du ikke blive beskattet af fri bil.
 • Virksomheden skal ikke betale alle udgifterne ved anskaffelse af bilen.
 • Ingen store kapitalbindinger i bilerne.
 • Lavere kapitalbinding.
 • Bilen kan bruges til både privat- og erhvervskørsel.

Hos MATCHLEASE hjælper vi med alt det administrative arbejde i forbindelse med en splitleasing. Du skal blot sende alle fakturer til os, hvorefter vi sørger for, at omkostningerne bliver opdelt ud fra, om det er din private eller erhvervsmæssige kørsel.

Sæsonleasing/korttidsleasing

Ønsker du kun at køre i en bestemt periode af året, så er sæsonleasing/korttidsleasing løsningen for dig. Med denne leasingform betaler du nemlig blot for de måneder, hvor du rent faktisk benytter bilen. Det er med andre ord op til dig, hvornår din leasingperiode er aktiv, og i den aktive periode betaler du blot registreringsafgift.

Fordele ved sæsonleasing:

 • Betal kun afgift for de måneder du bruger bilen.
 • Vælg selv de aktive og passive måneder.
 • Lavere månedlige ydelser se over hele perioden.
 • Mulighed for at køre en lækker cabriolet om sommeren og en behagelig SUV om vinteren.

Uanset om du allerede har en bil, som du ønsker at sæsonlease/korttidslease, eller du er på udkig efter en ny bil, så kan vi hos MATCHLEASE hjælpe dig. Har du allerede en bil, som du ønsker at lease, så sørger vi for alt det administrative arbejde, mens du selv kan have bilen stående i de måneder, hvor du ikke anvender den.

Vi gør det nemt for dig

Spørgsmål og svar omkring leasing

Hos MATCHLEASE er du altid i trygge hænder. Vi har mange års erfaring med leasing og er altid klar til at besvare dine spørgsmål, give dig et godt leasingtilbud og ikke mindst til at hjælpe dig med at få den bil, du går og drømmer om.

Det gode ved leasing er, at der findes mange forskellige former. Det betyder, at vi kan skræddersy en leasingaftale, der passer perfekt til dig og dine ønsker. Sidder du allerede med et par spørgsmål til leasing? Så læs med her. Vi har nemlig samlet svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis ikke du finder svar på dine spørgsmål her, er du velkommen til at kontakte os – vi står altid klar til at hjælpe.

 • Hvad er privatleasing?

  Når du leaser en bil hos MATCHLEASE, “lejer” du praktisk talt en bil af os og får brugsretten til den i en given periode. Det kan f.eks. være 3, 12 eller 36 måneder – det er op til dig. Når leasingaftalen indgås lægger du en udbetaling. Derefter betaler du i hele leasingperioden en måned ydelse – ligesom du kender det fra traditionel finansiering. Forskellen er dog, at løbetiden på en leasingaftale er noget kortere end ved almindelig finansiering. Når leasingperioden er afsluttet, afleverer du blot bilen tilbage til os, og herefter kan du vælge en ny leasingbil.

 • Hvad er flexleasing?

  Flexleasing er dagligdagstermen for leasing, hvor du ikke betaler hele registreringsafgiften på én gang – derimod skal afgiften betales i rater for den periode, du anvender bilen. Raternes størrelse afhænger bl.a. af bilens alder og registreringsafgift.

  For at flexlease skal du indgå en aftale med et leasingselskab, f.eks. MATCHLEASE. Det kan du både gøre som privatperson og som virksomhed. I hele perioden ejer selskabet bilen, mens du lejer den.

 • Hvad er fordelene ved flexleasing?

  Der findes mange fordele ved at flexlease din bil. Et udpluk af dem er:
  • Du skal kun betale registreringsafgift i den periode, du benytter bilen.
  • Der er en mindre kapitalbinding, der skal forrentes, sammenlignet med, hvis du køber en tilsvarende bil.
  • Du kan nemt skifte mellem forskellige køretøjer.
  • Da der ikke er betalt fuld registreringsafgift, er der mindre værditab på bilen.
  • Der er lavere afskrivning. Efter leasingperioden er overstået, er det lettere at sælge en bil uden registreringsafgift, end en tilsvarende bil, hvor der er betalt fuld dansk registreringsafgift. Det skyldes bl.a., at der er flere potentielle købere, da en bil uden afgift kan videresælges i udlandet.
  • Du får en billigere bilforsikring. Bilen skal nemlig blot forsikres for dens værdi.

 • Hvornår er flexleasing fordelagtigt?

  Helt overordnet er det mere fordelagtigt at flexlease, jo dyrere bilen er. Hvorvidt flexleasing er den rette løsning afhænger dog af den specifikke bil.

 • Hvad indeholder udbetalingen?

  I udgangspunktet svarer udbetalingen til 30 % af bilens prisen uden afgift, men medregnet den forholdsmæssige betalte registreringsafgift.

  Udbetalingen dækker bl.a. over nummerplader, omkostninger til levering, oprettelse af leasingaftale med mere.

 • Hvad er restværdien, og hvem står med den?

  Efter leasingperioden er overstået, skal bilen sælges videre. Salgsprisen kaldes også restværdien. Restværdien indvirker på din månedlige leasingydelse. Som hovedregel resulterer en høj restværdi i en lav månedlig ydelse og omvendt. Derfor er det også vigtigt, at restværdien er nedskrevet realistisk og er et udtryk for din bils reelle værdi – ellers kan du stå med uventede overraskelser, når din leasingperiode slutter.

  Hos MATCHLEASE står vi som udgangspunkt for restværdien. Du skal derfor ikke tænke på, om din bil kan sælges eller ej. Du skal blot betale restværdien efter endt leasingperiode, så klarer vi resten.

 • Hvorfor skal jeg oplyse mit forventede kilometerforbrug?

  Det er afgørende for din leasingaftale, hvor mange kilometer du forventer at køre. Derfor fastsætter vi forventninger til dit årlige kørselsforbrug, når vi indgår en leasingaftale. Oversiger dit forbrug det angivende kørselsforbrug, bliver du opkrævet et beløb pr. overkørt kilometer. Beløbet er anført i din kontrakt.

  Under leasingperioden kan du til enhver tid ændre dit kørselsforbrug. Ønsker du det, skal du bare henvende dig til MATCHLEASE, så klarer vi resten.

 • Hvad sker der, hvis MATCHLEASE går konkurs?

  Skulle MATCHLEASE mod forventning gå konkurs, har det formentlig ingen betydning for dig. I et konkurstilfælde udpeges en advokat som kurator. Vedkommende har til opgave at forvalte virksomhedens aktiver og videreføre den, til den er afviklet. For dig betyder det, at din leasingaftale kører videre som aftalt. Når din leasingperiode er overstået, kan du lease en anden bil hos et andet leasingselskab.

 • Skal der indgås en serviceaftale?

  Når du leaser en bil hos MATCHLEASE slipper du for alle bekymringer. I leasingperioden tilbyder vi dig nemlig en serviceaftale, der betyder, at vi varetager al service på vores værksted.

  Når du tegner en serviceaftale, beregner vi en fast månedlig pris, som du skal betale for servicen. Prisen bliver bl.a. bestemt ud fra dit forventede kørselsforbrug, samt hvilken model og hvilket mærke bilen er.

Ring og få et tilbud

Uanset om vi skal hjælpe dig med at få dine bildrømme til at gå i opfyldelse, eller du allerede har en bil, som du ønsker at lease, så er du altid velkommen til at kontakte os for at høre om dine leasingmuligheder. Vores leasingansvarlig, Thomas, er klar til at rådgive dig og komme med et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Thomas Pedersen
Leasing ansvarlig
21 54 00 59
tp@matchlease.dk

 

 • Hvordan foregår syn af bilen?

  Du skal ikke bekymre dig om syn af din leasede bil. Den er nemlig stort set altid blevet synet, inden du har fået den leveret.

Vores åbningstider

Salg

Alle hverdage 8.30 - 17.30
Lør - søn 11.00 - 16.00

Eller efter aftale, ring til salgsafdelingen

Værksted

Man - tors 8.00 - 16.00
Fre 8.00 - 14.00

Reservedele

Man - tors 7.30 - 16.00
Fre 7.30 - 14.15

Book en prøvetur:

matchlease

OBS. Vi gør opmærksom på, at handlen ikke er endelig eller bindende, før slutseddel er underskrevet.

  Hyundai
  Mazda

  Tidspunkt på dagen
   
  ×