MATCHLEASE

Hvorfor lease hos MATCHBILER?

Hos MATCHLEASE skræddersyer vi leasingløsninger, der passer til dit behov og dine bildrømme. Vi fører dig sikkert gennem leasingforløbet og sørger for, at du får den fornødne rådgivning – på den måde får du realiseret dine bildrømme, forudsigeligt, trygt og enkelt.

Vi har et stort udvalg af bilmærker og tilbyder både leasing af nye biler som Hyundai og Mazda og leasing af brugte biler som f.eks. Audi, BMW, Mercedes samt diverse specialbiler. Leasingperioden afhænger af dit behov – det kan f.eks. være 3, 12 eller 36 måneder alt efter, hvad du ønsker.

Hvilken leasingform skal du vælge?

Privatleasing, erhvervsleasing, splitleasing – det er blot nogle af de forskellige leasingformer, du kan vælge imellem. Vi ved godt, at det kan være uoverskueligt, når du overvejer at lease en bil. Derfor bestræber vi os på at gøre processen så enkel for dig som mulig. Vi er nemlig opdateret med den nyeste viden på leasingområdet og følger lovgivningen og bilmarkedet tæt.

For at gøre dig klogere på de forskellige leasingformer, som vi tilbyder, har vi samlet information om dem her på siden. Er du fortsat ikke sikker på, hvad der er det rette valg for dig, så fortvivl ikke. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål og gøre dig klogere på leasing, så vi sammen kan få udformet netop den leasingaftale, der passer til dig. Hos os er du som kunde nemlig altid i centrum, og vi er først tilfredse, når du er tilfreds.

 • Leasingløsninger tilpasset dine behov
 • Ingen værditab, når bilen skal sælges videre
 • Du behøver ikke optage et lån for at få fingre i drømmebilen
 • Vi er ansvarlige for bilens stand, når den importeres
 • Altid mulighed for prøveture
 • Du betaler en fast månedlig ydelse
 • Vi finansierer hovedparten af anskaffelsen, og du undgår dermed en større udbetaling
 • Vi kan hjælpe dig med at sælge bilen videre efter endt leasingperiode
 • Vi har altid op mod 150 biler på lager, ellers finder vi bilen, du foretrækker (indland og udland)
 • Du skal kun betale registreringsafgift i den periode, du bruger bilen
 • En lang række forskellige leasingformer
 • Mulighed for fornyelse / forlængelse af din leasingkontrakt
 • Tæt samarbejde og kompetent rådgivning i hele leasingforløbet
 • Mere end 29 års erfaring

Tre trin

 • Privatleasing

  Privatleasing er til dig, der ikke ønsker uforudsete udgifter. I fællesskab med dig fastsætter vi nemlig en fast månedlig ydelse og en leasingperiode, der passer til dine ønsker.

  For at vi kan fastsætte den månedlige ydelse skal du bl.a. tage stilling til, hvor mange kilometer du forventer at køre, om du ønsker, at vi skal finde en bil til dig, eller om du selv køber en bil uden afgift, samt hvad der skal ske med din bil, når leasingperioden ophører. Privatleasing er en nem og fleksibel løsning, og da du selv fastætter leasingperioden, kan du let udskifte din bil, hvis dit bilbehov ændrer sig.

 • Erhvervsleasing

  Erhvervsleasing er en fleksibel leasingaftale, og det er en af de almindeligste former for flexleasing. Det er en relevant leasingform for dig, der har brug for en firmabil. Bilen leases af din virksomhed eller din arbejdsgiver, og leasingperiodens længde varierer alt efter behov.

  Når du erhvervsleaser en bil hos MATCHLEASE, får du selvfølgelig alle fordelene ved flexleasing. Det gælder bl.a. lavere risiko ved gensalg, lavere afgiftsbetaling og lavere kapitalbinding. Selvom bilen leases af virksomheden, kan du bruge den privat. I så fald bliver du blot beskattet af fri bil.

 • Splitleasing

  Bruger du både din bil på arbejdet og privat? Så er splitleasing værd at overveje. Leasingformen indebærer nemlig, at din leasingkontrakt bliver opdelt i to ud fra, hvor meget du bruger bilen til hhv. erhvervskørsel og privat kørsel. Med splitleasing bliver du derfor ikke beskattet af fri bil, og der er færre omkostninger for virksomheden. Splitleasing er især en fordel for dig, der kører mere end 60 % erhvervsmæssig kørsel, og leasingformen er særlig fordelagtig, hvis du har dit eget firma eller din firmabil er dyr. Med splitleasing får du samtidig alle fordelene ved flexleasing.

  Hos MATCHLEASE hjælper vi med alt det administrative arbejde i forbindelse med en splitleasing. Du skal blot sende alle fakturer til os, hvorefter vi sørger for, at omkostningerne bliver opdelt ud fra, om det er din private eller erhvervsmæssige kørsel.

 • Sæsonleasing/korttidsleasing

  Ønsker du kun at køre i en bestemt periode af året, så er sæsonleasing/korttidsleasing løsningen for dig. Med denne leasingform betaler du nemlig blot for de måneder, hvor du bruger bilen. Det er med andre ord op til dig, hvornår din leasingperiode er aktiv, og i den aktive periode betaler du blot registreringsafgift.

  Uanset om du allerede har en bil, som du ønsker at sæsonlease/korttidslease, eller du er på udkig efter en ny bil, så kan vi hos MATCHLEASE hjælpe dig.
  Har du allerede en bil, som du ønsker at lease, så sørger vi for alt det administrative arbejde, mens du selv kan have bilen stående i de måneder, hvor du ikke anvender den.

Spørgsmål og svar omkring leasing

Hos MATCHLEASE er du altid i trygge hænder. Vi har mange års erfaring med leasing og er altid klar til at besvare dine spørgsmål, give dig et godt leasingtilbud og ikke mindst til at hjælpe dig med at få den bil, du går og drømmer om.

Det gode ved leasing er, at der findes mange forskellige former. Det betyder, at vi kan skræddersy en leasingaftale, der passer perfekt til dig og dine ønsker. Sidder du allerede med et par spørgsmål til leasing? Så læs med her. Vi har nemlig samlet svar på ofte stillede spørgsmål.

 • Hvad er privatleasing?

  Når du leaser en bil hos MATCHLEASE, “lejer” du praktisk talt en bil af os og får brugsretten til den i en given periode. Det kan f.eks. være 3, 12 eller 36 måneder – det er op til dig. Når leasingaftalen indgås lægger du en udbetaling. Derefter betaler du i hele leasingperioden en måned ydelse – ligesom du kender det fra traditionel finansiering. Forskellen er dog, at løbetiden på en leasingaftale er noget kortere end ved almindelig finansiering. Når leasingperioden er afsluttet, afleverer du blot bilen tilbage til os, og herefter kan du vælge en ny leasingbil.

 • Hvad er flexleasing?

  Flexleasing er dagligdagstermen for leasing, hvor du ikke betaler hele registreringsafgiften på én gang – derimod skal afgiften betales i rater for den periode, du anvender bilen. Raternes størrelse afhænger bl.a. af bilens alder og registreringsafgift.

  For at flexlease skal du indgå en aftale med et leasingselskab, f.eks. MATCHLEASE. Det kan du både gøre som privatperson og som virksomhed. I hele perioden ejer selskabet bilen, mens du lejer den.

 • Hvad er fordelene ved flexleasing?

  Der findes mange fordele ved at flexlease din bil. Et udpluk af dem er:
  • Du skal kun betale registreringsafgift i den periode, du benytter bilen.
  • Der er en mindre kapitalbinding, der skal forrentes, sammenlignet med, hvis du køber en tilsvarende bil.
  • Du kan nemt skifte mellem forskellige køretøjer.
  • Da der ikke er nogen registreringsafgift, er der mindre værditab på bilen.
  • Der er lavere afskrivning. Efter leasingperioden er overstået, er det lettere at sælge en bil uden registreringsafgift, end en tilsvarende bil, hvor der er betalt fuld dansk registreringsafgift. Det skyldes bl.a., at der er flere potentielle købere, da en bil uden afgift kan videresælges i udlandet.
  • Du får en billigere bilforsikring. Bilen skal nemlig blot forsikres for dens værdi.

 • Hvornår er flexleasing fordelagtigt?

  Helt overordnet er det mere fordelagtigt at flexlease, jo dyrere bilen er. Hvorvidt flexleasing er den rette løsning afhænger dog af den specifikke bil.

 • Hvad indeholder udbetalingen?

  I udgangspunktet svarer udbetalingen til 30 % af bilens prisen uden afgift, men medregnet den forholdsmæssige betalte registreringsafgift.

  Udbetalingen dækker bl.a. over nummerplader, omkostninger til levering, oprettelse af leasingaftale med mere.

 • Hvad er restværdien, og hvem står med den?

  Efter leasingperioden er overstået, skal bilen sælges videre. Salgsprisen kaldes også restværdien. Restværdien indvirker på din månedlige leasingydelse. Som hovedregel resulterer en høj restværdi i en lav månedlig ydelse og omvendt. Derfor er det også vigtigt, at restværdien er nedskrevet realistisk og er et udtryk for din bils reelle værdi – ellers kan du stå med uventede overraskelser, når din leasingperiode slutter.

  Hos MATCHLEASE står vi som udgangspunkt for restværdien. Du skal derfor ikke tænke på, om din bil kan sælges eller ej. Du skal blot betale restværdien efter endt leasingperiode, så klarer vi resten.

 • Hvorfor skal jeg oplyse mit forventede kilometerforbrug?

  Det er afgørende for din leasingaftale, hvor mange kilometer du forventer at køre. Derfor fastsætter vi forventninger til dit årlige kørselsforbrug, når vi indgår en leasingaftale. Oversiger dit forbrug det angivende kørselsforbrug, bliver du opkrævet et beløb pr. overkørt kilometer. Beløbet er anført i din kontrakt.

  Under leasingperioden kan du til enhver tid ændre dit kørselsforbrug. Ønsker du det, skal du bare henvende dig til MATCHLEASE, så klarer vi resten.

 • Hvad sker der, hvis MATCHLEASE går konkurs?

  Skulle MATCHLEASE mod forventning gå konkurs, har det formentlig ingen betydning for dig. I et konkurstilfælde udpeges en advokat som kurator. Vedkommende har til opgave at forvalte virksomhedens aktiver og videreføre den, til den er afviklet. For dig betyder det, at din leasingaftale kører videre som aftalt. Når din leasingperiode er overstået, kan du lease en anden bil hos et andet leasingselskab.

 • Skal der indgås en serviceaftale?

  Når du leaser en bil hos MATCHLEASE slipper du for alle bekymringer. I leasingperioden tilbyder vi dig nemlig en serviceaftale, der betyder, at vi varetager al service på vores værksted.

  Når du tegner en serviceaftale, beregner vi en fast månedlig pris, som du skal betale for servicen. Prisen bliver bl.a. bestemt ud fra dit forventede kørselsforbrug, samt hvilken model og hvilket mærke bilen er.

 • Hvordan foregår syn af bilen?

  Du skal ikke bekymre dig om syn af din leasede bil. Den er nemlig stort set altid blevet synet, inden du har fået den leveret.

Ring og få et tilbud

Uanset om vi skal hjælpe dig med at få dine bildrømme til at gå i opfyldelse, eller du allerede har en bil, som du ønsker at lease, så er du altid velkommen til at kontakte os for at høre om dine leasingmuligheder. Vores leasingansvarlig Thomas er klar til at rådgive dig og komme med et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Thomas Pedersen
Leasing ansvarlig
21 54 00 59
tp@matchlease.dk

Vores åbningstider

Salg

Alle hverdage 8.30 - 17.30
Lør - søn 11.00 - 16.00

Eller efter aftale, ring til salgsafdelingen

Værksted

Man - tors 8.00 - 16.00
Fre 8.00 - 14.00

Reservedele

Man - tors 7.30 - 16.00
Fre 7.30 - 14.15

Book en prøvetur:

matchlease

OBS. Vi gør opmærksom på, at handlen ikke er endelig eller bindende, før slutseddel er underskrevet.

  Hyundai
  Mazda

  Tidspunkt på dagen