4,8 stjerner
4.8/5
4,8 stjerner
4.8/5

Hyundai KONA N

Benzin

fra 534.995 kr.

Hyundai KONA N er ikke bare endnu en SUV. Denne adrenalinbombe er designet til at give dig det bedste af to verdener – racerbanen og hverdagen. Som del af Hyundais N-kollektion er den testet og finpudset på den berømte Nürburgring, så du kan være sikker på, at den kan få hjertet op i halsen. På samme tid er den raffineret og elegant nok til nemt og gnidningsløst at kunne bevæge sig gennem byen.

Galleri

Beskrivelse

Hyundai KONA N er perfekt til dig, der vil have mere adrenalin i hverdagen. Alligevel går den ikke på kompromis med de værdier, du kender fra Hyundai. Det er en kompakt og rummelig bil med en lang udstyrsliste og klasseledende sikkerhedsteknologi, som gør køreturen både behagelig og tryg. Designet lyver ikke: De ind- og udvendige N-detaljer bekræfter, at her er tale op en bil der er skabt til at præstere. Alle vores N varianter skubber til grænserne for, hvor sjovt det kan være bag rattet til hverdag.

Garanti

Danmarks bedste garanti uden kilometerbegrænsning
Når du køber en ny Hyundai hos MATCHBILER, får du en af Danmarks bedste garantier med i købet. 5 års garanti uden kilometerbegrænsning!

Fordelene ved en ny Hyundai er mange, men en af de prangende er helt sikkert den garanti, som følger med i købet.

Hyundai kan stå inde for garantien af deres biler, og de ved, at de kan køre langt. Derfor dækker fabriksgarantien også 5 år, uanset hvor mange kilometer, du kører.

Og det er exceptionelt! Generelt er fabriksgarantier på nye biler nemlig ofte betinget af x antal kørte kilometer. Med Hyundais undtagelse betyder det, at du kan køre lige så langt du vil, uden at skulle tænke garanti.

Gælder alle modeller

Men festen slutter ikke her. Garantien er standard, og det betyder ydermere, at den gælder alle Hyundais modeller – fra den lille i10 til den store Santa Fe.

Ønsker du at vide mere om Hyundais garantiordning, så kontakt MATCHBILER og hør mere.

Serviceaftale

Få din bil dækket ind på den bedst tænkelige måde fra start – få en serviceaftale og kend dine omkostninger på forhånd, undgå uventede værkstedsregninger og vær sikker på, at din bil følger fabrikantens forskrifter.

MATCHBILER Serviceaftale for HYUNDAI ved indgåelse fra nyvogn

Finansiering

Lad drømmen blive til virkelighed
Når du køber en ny bil hos MATCHBILER kan du få lavet en finanseringsaftale, som giver dig lånet, du behøver for at få din bildrøm opfyldt.

Vi tilbyder billig og fleksibel finansering, som kan tilpasses lige præcis de ønsker og behov, du har. Fordelen herved er, at du ikke behøver betale hele beløbet på én gang, men i stedet kan sprede det ud over en periode. Dette gør bilkøbet let og overskueligt og giver ydermere et økonomisk overblik.

Obs. Vi tilbyder lån både med variabel og fast rente alt efter ønske.
For mere information omkring finansering, så kontakt vores salgsafdeling på tlf. 87 68 02 00

Hyundai KONA N

Benzin

fra 534.995 kr.

Bilen kan også leases
Kontakt os for mere information

Er dette din drømmebil?

Er dette din drømmebil?

Så kontakt os på 87 68 02 00 eller admin@matchbiler.dk. Du kan også booke en prøvetur med knappen herunder.

Hyundai KONA N

Book en prøvetur

Du modtager en bookingbekræftelse på din mail, når du har booket bilen.

"*" indicates required fields

Skriv hvilken dato du gerne vil prøve bilen. Eksempel: Torsdag d. 16. juni 2022
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.