4,8 stjerner
4.8/5
4,8 stjerner
4.8/5

Hyundai IONIQ 5 vinder årets bil i Danmark 2022

Du har nok efterhånden hørt det. Hyundais innovative elbil, IONIQ 5, har taget prisen som årets bil i Danmark 2022! Men ved du hvorfor IONIQ 5 vandt prisen? Og ved du hvorfor netop denne pris er helt speciel?

3. år i træk en elbil vinder

Både i 2020 og 2021 vandt en ren elbil årets bil i Danmark. Men dette år er helt specielt. Det nemlig første gang Hyundai tager denne prestigefyldte pris! De har før været nomineret og i år havde de sågar 2 kandidater til titlen – IONIQ 5 og TUCSON.

En overlegen sejr

Selvom der var mange højtprofilerede biler med i feltet, var der i sidste ende ingen tvivl om, at IONIQ 5 var den rette sejrherre. IONIQ 5 fik hele 154 point – 35 mere end andenpladsen.

En helt unik bil

Der er mange ting, der gør IONIQ 5 helt unik. Juryen, der kårede den som årets bil fremhævede især dens rækkevidde på op til 481, dens stilrene design og dens komfortable, nærmest loungeagtige kabine.

Vi er stolte over at have årets bil i Danmark 2022 stående i vores showroom, og der skal lyde et stort tillykke til Hyundai IONIQ 5 herfra!

Du kan læse mere om IONIQ 5 her

Læs også

Næste generation stiger med ombord i MATCHBILER & MATCHLEASE

Næste generation stiger med ombord i MATCHBILER & MATCHLEASE

Kandidaten og Bilkøbmanden som kompagnoner Med en uddannelsesmæssig baggrund i en Msc, Finance & International business, ligger det måske ikke…
Vi søger en eftermarkedselev

Vi søger en eftermarkedselev

ER DU VORES NYE EFTERMARKEDSELEV? Til vores moderne bilhus i Aarhus Syd, søger vi en ambitiøs og imødekommende handelsassistent-elev. Du…
Vi søger en praktikant til digital marketing og video-content

Vi søger en praktikant til digital marketing og video-content

Praktikant/Studenter medhjælper til digital marketing og video content design med en masse plads til udvikling og nytænkning Ønsker du et…