3 efterårsnyheder fra Hyundai

September tegner til at blive den helt stor måned for Hyundai-elskere. Der er nemlig udsigt til hele 3 nye modeller – nemlig i20 N, i30 N og BAYON. Men hvilken en af dem skal du have fat i først?

Hyundai i20 N – Rendyrket køreglæde

Ligesom andre N-modeller er i20 N inspireret af motorsporten, og det kan man også mærke. Denne kraftfulde bil kan accelerere fra 0-100 km/t på bare 6.2 sekunder! Med denne ydeevne og sit sporty look giver denne hverdagssportsvogn lidt mere adrenalin i hverdagen.

Pris fra 289.995 kr.

Læs mere her: https://www.hyundai.dk/modeller/i20-n

Hyundai i30 N – En gammel ven med nye tricks

i30 N har, siden sin lancering i 2017, ført en lille del af racerbanen ind i kørernes hverdag. Dette efterår har Hyundai altså taget den allerede kraftfulde bil til et nyt niveau. Designet har fået en nyt sporty look – både indvendigt og udvendigt. Også motoren har fået et nyk op og leverer nu 280 hk!

Pris fra 474.995 kr.

Læs mere her: https://www.hyundai.dk/modeller/i30-n

Hyundai BAYON – komfort, kvalitet og køreegenskaber

BAYON er den nyeste SUV fra Hyundai, og den krydser alle de rigtige bokse af. Bilen er både kompakt og rummelig på samme tid, og dens stilfulde design er garanteret at fange blikket, uanset hvor du befinder dig. Med Hyundais banebrydende sikkerhedsteknologi kan du og dine kære trygt sætte jer til rette i bilen.

Pris fra 184.995 kr.

Læs mere her: https://www.hyundai.dk/modeller/bayon

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *