4.9 stjerner
5/5
4,8 stjerner
4.8/5

SPORING OG STYRETØJ

Sporing og styretøj

Ujævne veje og høje kanter kan med tiden være med til at sætte din bils sporing og styretøj i ubalance. Det kan formindske sikkerheden i din bil og give ringere køreegenskaber. Sporing og styretøj er meget vigtige sikkerhedselementer i din bil. Er din bils sporing ude af balance, kan der opstå alvorlige problemer med dækkene. Det er derfor vigtigt at få undersøgt sporing og styretøj, såfremt din bil begynder at reagere anderledes, end den plejer. En bil med forkert hjulsporing vil have problemer med at stabilisere sig selv i trafikken. Det kan derfor være svært at få bilen til at holde sig på kørebanen og komme sikkert rundt i store sving. En ubalance i sporing og styretøj kan ikke kun skabe usikkerhed i trafikken, men også være skyld i nedslidte dæk og et større forbrug af benzin.

 

Er du for nyligt kørt over en stor kant eller ned i et dybt hul, er det vigtigt, at du får lavet en måling af din bils styretøj. Dermed passer du ikke kun på dig selv og andre i trafikken, men også i høj grad din bils reservedele.

Få styr på din sporing og styretøj

Problemer med sporing og styretøj kan genkendes ved, at din bil begynder at slingre, rattet får svært ved at trække sig på plads, og dækkende hurtigere bliver nedslidte. Det kan derfor være svært for en bil med fejl i styretøjet at holde sig sikkert på vejen. Er din bil for nyligt blevet udsat for et stort hul eller en kantsten, kan du få styr på sporing og styretøj hos os i Match Biler. Vi står altid klar til at give dig den fornødne hjælp, så du igen kan køre fra os med ro i sjælen.

4-hjuls udmåling

Det kan være svært på egen hånd at finde ud af, om hjulene på ens bil sporer korrekt. Hjulenes vinkler kan kun måles med rigtig og avanceret udstyr, og det kan være kompliceret at forstå hjulgeometri. Derfor anbefales det, at man får lavet en 4-hjuls udmåling én gang årligt. Dermed øger man sikkerheden i ens bil og kommer uheldet i forkøbet.

 

Hos os i Match Biler kan du få foretaget en 4-hjuls udmåling, når tiden er inde. Vi bestræber os altid efter at følge med udviklingen og have det nyeste teknologi. Dermed kan vi hurtigt hjælpe dig med igen at få styr på din bils sporing og styretøj.

Book en værkstedstid

Når din bil er på værksted ved os, arbejder nogle af landets dygtigste mekanikere på den – de sørger for at alt udføres efter fabrikantens retningslinjer, og at bilens elektronik opdateres korrekt.