HYBRID- OG ELBIL SERVICE

Hybrid- og elbil service

Interessen for hybrid- og elbiler er steget markant de seneste par år. Derfor er det nu ikke længere unormalt, at hybrid- og elbiler er blevet en del af bybilledet. For udover at man på nogle punkter kan spare penge ved at have en hybrid- eller en elbil, kan man også være med til at skåne miljøet, når man kører fra A til B. Det er dog vigtigt, at man mindst én gang om året tager sin bil til et hybrid- og elbil service.

 

Alle biler skal serviceres og repareres med jævne mellemrum. Det gælder også hybrid- og elbiler. Selvom der er nogle væsentlige forskelle på de to typer af biler, er der også ligheder. For selvom en hybridbil har en mere kompleks motor end en elbil, skal de begge tjekkes med nogenlunde samme interval som en fuldt ud benzindrevet bil. Derudover skal man i høj grad være opmærksom på bilernes bremser, da begge biltyper motorbremser mere end en almindelig bil.  Dette gør, at bremserne hurtigere bliver nedslidte og ødelagte, da de ikke bliver brugt lige så ofte. Oplever du problemer med din bil, kan du trygt overlade den til os og få lavet et hybrid- og elbil service.

Service af hybridbiler

Service af hybridbiler er nødvendigt fra tid til anden, da de ligesom en almindelig benzindrevet bil skal til service med fast interval. Hybridbilen er nemlig designet på den måde, at dens elmotor i høj grad minder om en almindelig motor. Det betyder, at den på samme vis, skal have tjekket og påført olie. Hybridbiler motorbremser på samme måde som en elbil. Dette gør, at de oftere skal have tjekket deres bremser, da der langt hurtigere kan opstå rust og skader. I værste tilfælde kan man risikere, at bremserne helt sætter sig fast og ikke virker optimalt. For at forebygge dette, kan du få lavet et service af hybridbiler hos os.

Service af elbiler

Selvom en elbil består af færre mekaniske sliddele end en bil med almindelig forbrændingsmotor, skal den tjekkes og serviceres omtrent lige så ofte som en bil, der bruger brændstof. Det gælder også selvom, at elbiler ikke har behov for at skulle have skiftet olie og brændstoffilter. Service af elbiler skal som hovedregel ske ca. én gang om året. Det dog kan dog variere alt efter, hvor meget bilen bliver brugt.

 

På en elbil bruges bremserne langt mindre end på en almindelig bil, da elbiler motorbremser. Dermed er der højere risiko for, at bremserne bliver rustne og sætter sig fast, da de ikke bruges i samme grad som i en almindelig bil. Derudover er det en god idé at få tjekket bilens batteri og ladestik fra tid til anden, så man ikke risikerer at bilen pludselig ikke kan oplade eller køre. Alt dette kan forebygges med et service af elbiler.

Sådan tilbyder vi service på el- og hybridbiler

Oplever du problemer med din hybrid- eller elbil, kan du trygt overlade servicedelen til os. I Match Biler bestræber vi os altid efter at yde den bedste service for dig og din bil. Når man arbejder med el- og hybridbiler skal man have den fornødne viden og overholde nogle alvorlige forholdsregler, så man ikke skader bilen. Dette er også grunden til, at vi holder skarpt øje med den teknologi og de hjælpemidler, der bliver udviklet i forbindelse med hybrid- og elbiler. Det gælder både nu og i fremtiden. Dette gør, at vi kan sikre den høje standard, da vi altid har den nyeste viden inden for feltet. Dermed kan vi sørge for høj kvalitet, når vi servicerer og reparerer reservedelene på din el- eller hybridbil.