4.9 stjerner
5/5
4,8 stjerner
4.8/5

DÆKSKIFTE

Dækskifte

Dæk betyder meget for din kørsel. Kører man med nedslidte eller forkerte dæk, kan det have alvorlige konsekvenser. Man kan risikere at opleve, at bilen ikke står fast, som den burde, og at man i sidste ende glider af vejen. Derfor er det vigtig at være opmærksom på ens dæk, så man kan være med til at sikre sig selv og andre i trafikken.

 

Som hovedregel skal man have skiftet sine dæk, når der bliver skiftet fra sommer- til vintersæson og omvendt. Derudover må mønsteret på dine dæk aldrig blive under 4mm, da dækkene kan risikere at punktere.

Dækskifte i Aarhus

Selvom mange vælger at skifte to dæk ad gangen, kan det være en fordel at skifte alle fire dæk på én gang. Dermed sikrer man, at der bliver foretaget lige meget slid på alle dæk. Derudover kan man ved dækskiftet vælge at bytte rundt på for- og bagdæk, da forhjulene oftest bliver slidt hurtigst. På den måde kan du være med til at forlænge levetiden på dine dæk. Om end du skal have sat dine gamle dæk på din bil eller helt have nye dæk, kan du hos os få foretaget et dækskifte i Aarhus. Selvom mange vælger at skifte deres dæk på egen hånd, kan du med fordel læne dig tilbage og overlade arbejdet til vores dygtige mekanikere. Dermed slipper du for alt besværet og er hurtigt tilbage på vejene med nye dæk.

Dækskifte pris

Er det på tide med et dækskifte, finder vi sammen den rigtige dækskifte pris for dig. Det gælder både, om du skal have et nyt sæt dæk på din bil eller blot have påsat dine gamle. I Match biler bestræber vi os altid efter at imødekomme dig og din bils behov, så du slipper for det besværlige og tunge arbejde.

Dækhotel

Ved at opbevare dine dæk korrekt, kan du være med til at forlænge deres levetid. Mange er ikke klar over, at måden de opbevarer deres dæk på, kan skade dem med tiden. Dæk bliver nemlig beskadiget ved store temperatursving og er bedst beskyttet i et tørt og køligt rum.

 

For at beskytte dine dæk, kan du indlogere dem på et dækhotel. Dermed undgår du ikke kun, at de optager plads i din garage, men også at de er beskyttet mod vind og vejr. Mangler du et sted at have din dæk, kan du få opmagasineret dine dæk ved vores dækhotel i Aarhus.

Book en værkstedstid

Når din bil er på værksted ved os, arbejder nogle af landets dygtigste mekanikere på den – de sørger for at alt udføres efter fabrikantens retningslinjer, og at bilens elektronik opdateres korrekt.