4.9 stjerner
5/5
4,8 stjerner
4.8/5

OLIESERVICE

Olieservice hos Match biler

Olieservice hos Match Biler kan være en hjælpende hånd til din bils motor. Olie er vigtig for bilmotorer, da det er med til at holde dem i gang. Uden olie kan de små bevægelige dele såsom stempler og aksler ikke køre gnidningsfrie rundt i motoren. Det kan på længere sigt skabe problemer. Uden olie skal motoren bruge ekstra energi på at skubbe delene rundt, hvilket kan gøre, at den i sidste ende bliver for varm og risikerer at gå i stykker. Det er derfor vigtigt, at man holder øje med mængden af olie på ens bil og tager den til olieservice, når tiden er inde.

 

I din bils instruktionsbog kan du finde de intervaller, der er med til at afgøre, hvornår der skal foretages olieservice på din bil. Som hovedregel er det en god idé at kontrollere din bils oliestand på egen hånd, hver gang du har kørt 1.000 kilometer. Dermed undgår du at skade motoren, da der altid vil være en vis mængde olie til at få tingene til at køre rundt. Er tiden inde til et få undersøgt olie på din bil, kan du få lavet olieservice hos Match Biler.

Få olieskift nemt og hurtigt hos os

Oliens kvalitet har betydning for, hvordan din bilmotor fungerer. Ren og tyk olie får de bevægelige dele i motoren til at køre hurtigt rundt, mens tyndt og forurenet olie kan lave skader på din bils motor. Det er derfor vigtigt, at et olieskift bliver foretaget indenfor de intervaller, som er angivet i din bils instruktionsbog. Dermed kan du beskytte din bils motor og sørge for, at den på længere sigt ikke bliver overophedet og ødelagt. Trænger din bil til at få skiftet olie, kan du få olieskift nemt og hurtigt hos os.  

Skift af oliefilter

Oliefilterets vigtigste opgave er at holde den olie, som passerer gennem motoren ren og effektiv. Dermed har motoren de bedste forudsætninger for at fungere optimalt. Med tid vil et oliefilter bliver forurenet, da snavs vil sætte sig fast i det og blokere for dele af olien. Kører man generelt korte ture i sin bil, vil man opleve, at ens olie hurtigere bliver tyndt, og partikelfilteret bliver snavset. Derfor kan det være en god idé med skift af oliefilter, når man skal have nyt olie på sin bil. Dermed undgår man at skade sin motor ved at få påfyldt ren olie i et beskidt oliefilter.

Book en værkstedstid

Når din bil er på værksted ved os, arbejder nogle af landets dygtigste mekanikere på den – de sørger for at alt udføres efter fabrikantens retningslinjer, og at bilens elektronik opdateres korrekt.