4.9 stjerner
5/5
4,8 stjerner
4.8/5

AUTORISERET MAZDA & HYUNDAI SERVICEEFTERSYN

Serviceeftersyn af din bil

Mange kilometer på motorveje og skift i vejr er medvirkende til, at bilens reservedele bliver slidt med tiden. Det sker oftest, når snavs sætter sig de forkerte steder og laver skader. Kører man med ødelagte eller snavsede reservedele, kan det på længere sigt skade væsentlige dele af bilen. Det er derfor vigtigt, at man overholder intervallerne for serviceeftersyn, så man kan få undersøgt og repareret skader, inden de udvikler sig til større og dyrere problemer. Med et serviceeftersyn kan man ikke kun forlænge levetiden på mange af bilens reservedele, men også opruste sikkerheden i ens bil. Små fejl kan have store konsekvenser, og derfor er det vigtigt at sikre sig, at reservedelene i ens bil er intakte og yder på bedste vis.

 

Om du vælger et stort eller mindre serviceeftersyn, står vi altid klar til at hjælpe dig. Ved et serviceeftersyn hos os, kan du få kontrolleret og udskiftet alt fra olie til vinduesviskere på din bil. Dermed sikrer du dig selv og andre i trafikken.

Hvor ofte skal din bil til serviceeftersyn?

Når man skal afgøre, hvor ofte ens bil skal til serviceeftersyn, er der nogle ting, man skal tage højde for. Først og fremmest skal man være opmærksom på, om ens bil går under garantien eller ej. Gør den det, skal man huske at overholde intervallerne for serviceeftersyn. Oftest skal en bil til serviceeftersyn efter at have kørt mellem 10.000 og 30.000 km. Der kan dog i nogle tilfælde være et større spænd, som varierer fra 5.000 til 50.000 kilometer. Kører du mindre end det givne antal kilometer, skal du være særlig opmærksom på, at der er et årsinterval, som kan træde i kraft. Det gør det, så du undgår, at der pludseligt opstår større problemer med din bil, selvom alle kilometer ikke er hentet ind. Dermed kan du altid være sikker på, at din bil fungerer optimalt.

Serviceeftersyn pris

Prisen for serviceeftersyn kan variere alt efter, hvilket serviceeftersyn din bil har behov for. Om end du vælger et stort eller mindre serviceeftersyn, står vi altid klar til at kunne hjælpe dig. Når du får foretaget et serviceeftersyn på din bil, sørger vi i Match Biler for at overholde de forskrifter og anvisninger, som er udarbejdet af din bilproducent. På den måde sikrer vi den gode kvalitet og sørger for, at din bil lever op til fabriksgarantien. Du kan derfor trygt overlade din bil til os, når du skal have lavet et serviceeftersyn.

Book en værkstedstid

Når din bil er på værksted ved os, arbejder nogle af landets dygtigste mekanikere på den – de sørger for at alt udføres efter fabrikantens retningslinjer, og at bilens elektronik opdateres korrekt.