4.9 stjerner
5/5
4,8 stjerner
4.8/5

AFFJEDRING AF UNDERVOGN

Affjedring af undervogn

Affjedring af undervogn er ikke kun med til at give dig en behagelig køretur uden for mange rystelser eller store bump på vejen. Det er også i høj grad vigtigt for din og andres sikkerhed. I hverdagen er det ikke altid, at man tænker over, at affjedring og støddæmpere er med til at holde bilen stabilt på kørebanen i tilfælde af ujævne veje eller kørsel. For når din bil møder usikker grund, sikrer de ikke kun, at du ikke bliver rystet rundt inde i bilen, men også at bilen igen får vejgreb. Velfungerende støddæmpere og korrekt affjedring er derfor ikke kun forbundet med komfort, men kan også udgøre en sikkerhedsrisiko, hvis ikke de er i orden. Derfor er det vigtigt fra tid til andet at få undersøgt affjedring af undervogn for at undgå uheld i trafikken.

Få styr på din affjedring af undervogn her

Fremstår din bil mere hoppende end normalt ved ujævnheder i vejen, og har du en mistanke om, at der er noget galt, kan du få styr på affjedring af undervogn her.

 

Affjedring af undervogn bliver oftest kun tjekket ved større gennemgange, men derfor må det ikke glemmes. Det er vigtigt for den sikre kørsel, at bilen har mulighed for at kunne stabilisere sig selv ved uforudsete huller i kørebanen. Har du udfordringer med affjedring af dit køretøj, kan du med ro i sjælen overlade problemet til os. Hos Match Biler tjekker og servicerer vores dygtige medarbejder affjedringen i din bil, så du i bedste stil kan køre sikkert på vejene igen.

Støddæmper og reservedele

Støddæmper og reservedele bliver, ligesom de andre komponenter på dit køretøj, slidt med tiden. Dette kan du mærke, når dit køretøj begynder ikke at kunne tage fra efter store bump eller pludseligt kører ustabilt. Nogle vil også opleve, at støddæmperne begynder at lække en smule væske, da de er ved at nå deres bristepunkt. Hos os i Match Biler har vi støddæmpere og reservedele i bedste kvalitet. Vi bestræber os efter at finde de korrekte reservedele til enhver bil i konkurrencedygtige priser. Det gør vi for at finde det bedste match til dig og din bil. Derfor kan du uanset mærket trygt overlade din bil til os, så den igen kan fungere optimalt. Dermed får du en bil, der igen føles blød og sikker at køre i. Gode støddæmpere og reservedele er nemlig lig med høj sikkerhed og komfort.

Book en værkstedstid

Når din bil er på værksted ved os, arbejder nogle af landets dygtigste mekanikere på den – de sørger for at alt udføres efter fabrikantens retningslinjer, og at bilens elektronik opdateres korrekt.

Værkstedets åbningstider

Man – tors 8.00 – 16.00
Fre 8.00 – 14.00

BESTIL VÆRKSTEDSTID

Du modtager en bookingbekræftelse på din mail, når du har booket bilen.

"*" indikerer påkrævede felter

Skriv hvilken dato du gerne vil prøve bilen. Eksempel: Torsdag d. 16. juni 2022
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.