Nyheder

Sommer, sol og ny bil

Sommer, sol og ny bil

Sommeren er over os, solen skinner og vi står klar til at vise dig nogle af de mange spændende biler, vi har stående lige nu. I weekenden d. 20-21. juni holder vi Summer Sale, og vi glæder os til at hjælpe dig med at finde din næste bil.

Du kan blandt andet se nærmere på disse fire biler.

Hyundai i10

Hyundai i10 har høstet mange flotte roser, efter den i foråret kom i en lækker opdateret udgave. Den lægger sig blandt andet helt i toppen i klassen af minibilerne, når det kommer til sikkerhedsudstyr. Du får som standard fodgængergenkendelse, aktiv vognbaneassistent, træthedsregistrering og meget andet.

Pris: fra 99.995 kr.

Hyundai KONA electric

Du behøver ikke bekymre dig om rækkevidden, hvis du vælger en Hyundai KONA electric. Den kan nemlig køre helt op til 449 km på en enkelt opladning. Og som noget helt nyt, har du nu også muligheden for at få anhængertræk på din KONA electric, så du kan køre afsted med trailer eller cykel bagpå.

Pris: fra 249.995 kr.

Hyundai IONIQ electric

Hyundai IONIQ electric er 100% eldrevet, og er blandt andet kåret som den mest energieffektive elbil. Den kommer med et elegant aerodynamisk design, hvor alt er optimeret for at skabe den bedst mulige brændstoføkonomi. Med en Hyundai IONIQ electric kan du i den grad køre ud i det blå med grøn samvittighed.

Pris: fra 259.995 kr.

Mazda CX-30

Tidligere på året vandt Mazda CX-30 den anderkendte designpris ’Red Dot Design Awards’ for sit nyskabende og visionære design. Når du sætter dig ind i en Mazda CX-30 bliver du overrasket over, hvor rummelig den faktisk er. Udvendigt er den nemlig ikke større, end at du nemt kan komme omkring i byen, mens den indvendigt har plads nok til hele familien og mere til.

Pris: fra 295.000 kr.

Kig forbi til vores Summer Sale i weekenden og prøvekør en eller flere af modellerne. Vi står som altid klar til at hjælpe dig med at finde det rette match.


Kontakt

Vores åbningstider

Salg

Alle hverdage 8.30 - 17.30

Eller efter aftale, ring til salgsafdelingen

Lør - søn 11.00 - 16.00

Værksted

Man - tors 8.00 - 16.00

Fre 8.00 - 14.00

Reservedele

Man - tors 7.30 - 16.00

Fre 7.30 - 14.15

Book en prøvetur:

sommer-sol-og-ny-bil

OBS. Vi gør opmærksom på, at handlen ikke er endelig eller bindende, før slutseddel er underskrevet.

    Hyundai
    Mazda

    Tidspunkt på dagen