Leasing af brugte Mercedes

Leasing af brugt mercedes

Leasing af Mercedes?

Mercedes egner sig særdeles godt til leasing, uanset om det skal være som firmabil eller privatleasing. Mærkets nøgleord er driftssikkerhed, stabilitet og høj kvalitet. Du går derfor ikke galt i byen med leasing af Mercedes, hvis du ønsker lave driftsomkostninger og en førsteklasses bil, som naboen kigger langt efter. MATCHBILER har er bredt udvalg, som spænder fra mere sporty AMG-modeller til den rummelige E-klasse eller kraftfulde 4-matic biler (permanent firehjulstræk). Uanset hvilken model du ønsker, vil Mercedes altid være garant for elegant design og høj komfort.

Når du leaser din Mercedes Benz gennem MATCHBILER, betaler du altid en fast ydelse hver måned. Vi hjælper endda med at sælge din Mercedes efter endt leasingperiode.

 

Flexleasing - Mercedes E200

- 184 hk G-TRONIC

 • ÅRGANG
  2013
 • KM.
  83.000
 • BRÆNDSTOF
  Benzin
 • Forbrug
  16.4
 

Flexleasing - Mercedes E500

4MATIC - 408 hk G-TRONIC

 • ÅRGANG
  2014
 • KM.
  96.000
 • BRÆNDSTOF
  Benzin
 • Forbrug
  11.2
Nøgler til ny Mercedes leasingbil

Leasingløsninger skræddersyet til dine behov

Erhvervs-, split-, sæson- eller privatleasing? Uanset hvad du er interesseret i, er vi opdateret på den nyeste viden omkring leasingområdet og lovgivningen dertil. Og vi står selvfølgelig til rådighed og rådgiver gerne, hvis du har brug for det. Er du i tvivl om, hvad de forskellige leasingformer indeholder, kan du læse mere om dem her. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til Thomas, som er vores leasing ansvarlig – ham kan du nå på tlf. nr. 21 54 00 59.

Hos MATCHBILER er vores fokus på, at leasingmodellen skal være udformet til lige præcis dig og dine bildrømme. Og dét skal ske gennem en enkel, tryg og forudsigelig proces.

Vores åbningstider

Salg

Alle hverdage 8.30 - 17.30
Lør - søn 11.00 - 16.00

Eller efter aftale, ring til salgsafdelingen

Værksted

Man - tors 8.00 - 16.00
Fre 8.00 - 14.00

Reservedele

Man - tors 7.30 - 16.00
Fre 7.30 - 14.15

Book en prøvetur:

leasing-af-brugte-mercedes

OBS. Vi gør opmærksom på, at handlen ikke er endelig eller bindende, før slutseddel er underskrevet.

  Hyundai
  Mazda

  Tidspunkt på dagen