Leasing af nye og brugte Mazda

Leasing af Mazda?

Hos MATCHBILER kan du lease både nye og brugte Mazda modeller. Når du leaser en Mazda, betaler du en fast ydelse hver måned, så du altid har styr på dine faste udgifter.

Mazda udvikler sine biler med udgangspunkt i det japanske udtryk ”Jinba Ittai”, der betyder samhørighed. I en Mazda skal du føle dig i ét med bilen ligesom en hest og dens rytter, der oplever den fuldkomne samhørighed.

Når du leaser en Mazda, er du garanteret køreglæde. Det japanske bilmærke går gerne forrest med innovative løsninger som f.eks. deres SKYACTIVE-X-motor. Mazda er desuden kendt for sin karakteristiske designfilosofi ”Kodo – soul of motion”, hvor bilerne designes med fokus på liv og personlighed.

Læs mere om leasing af Mazda
 

Flexleasing - Mazda CX-30

1,8 Skyactiv-D Cosmo 116HK 5d 6g Aut.

 • ÅRGANG
  2019
 • KM.
  9.000
 • BRÆNDSTOF
  Diesel
 • Forbrug
  22

Leasingløsninger tilpasset dine bildrømme

Vi tilbyder sæson-, split-, erhvervs- og privatleasing. Leasingperioden bliver udformet, så den passer til dine behov. Vi tager dig sikkert gennem leasingprocessen og sørger for, at du får den nødvendige rådgivning. Er du tvivl om, hvilken leasingmodel der passer bedst til dig, kan du læse om dem her. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til Thomas, som er vores leasing ansvarlig – ham kan du nå på tlf. nr. 21 54 00 59.

Vores åbningstider

Salg

Alle hverdage 8.30 - 17.30

Eller efter aftale, ring til salgsafdelingen

Lør - søn 11.00 - 16.00

Værksted

Man - tors 8.00 - 16.00

Fre 8.00 - 14.00

Reservedele

Man - tors 7.30 - 16.00

Fre 7.30 - 14.15

Book en prøvetur:

leasing-af-brugte-mazda

OBS. Vi gør opmærksom på, at handlen ikke er endelig eller bindende, før slutseddel er underskrevet.

Hyundai
Mazda

Tidspunkt på dagen