Leasing af brugte BMW

Leasing af BMW?

Overvejer du privatleasing af BMW? Eller måske skal du have ny firmabil? Uanset hvad, er BMW gedigen tysk ingeniørkunst, som du ikke kan andet end glæde dig til at sætte nøglerne i. Når du leaser din BMW gennem MATCHBILER, betaler du altid en fast ydelse hver måned. Vi hjælper endda med at sælge BMWen efter endt leasingperiode.

Skal man beskrive BMW med kun to ord, er der ikke så meget tvivl om valget. ‘Vaskeægte køreglæde’. De fleste BMW-modeller har nemlig tradition for at være udstyret med baghjulstræk, et førerorienteret cockpit samt en undervogn med en vægtfordeling på 50:50 mellem for- og bagaksel. På den måde får føreren stor kontrol og føling med bilen. Kobler man det sammen med BMW’s forkærlighed for smidige og kraftfulde motorer med overflod af både hestekræfter og drejningsmoment, får man fantastiske køreegenskaber.

Fun fact:

I München har BMW Group stillet over 100 cykler til rådighed til deres medarbejdere til transport mellem deres forskellige mødelokaler, kontorer og produktionssteder. Det har næsten 11.000 medarbejdere gjort brug af siden cykelprojektets opstart i 2011. Det svarer til at cykle otte gange rundt om jorden.

 

Flexleasing - BMW X3

20D 2,0 D XDrive Steptronic 190HK 5d 8g Aut.

 • ÅRGANG
  2018
 • KM.
  99.000
 • BRÆNDSTOF
  Diesel
 • Forbrug
  18.9

Leasingløsninger tilpasset dine bildrømme

Vi tilbyder sæson-, split-, erhvervs- og privatleasing. Leasingperioden bliver udformet, så den passer til dine behov. Vi tager dig sikkert gennem leasingprocessen og sørger for, at du får den nødvendige rådgivning. Er du tvivl om, hvilken leasingmodel der passer bedst til dig, kan du læse om dem her. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til Thomas, som er vores leasing ansvarlig – ham kan du nå på tlf. nr. 21 54 00 59.

Vores åbningstider

Salg

Alle hverdage 8.30 - 17.30
Lør - søn 11.00 - 16.00

Eller efter aftale, ring til salgsafdelingen

Værksted

Man - tors 8.00 - 16.00
Fre 8.00 - 14.00

Reservedele

Man - tors 7.30 - 16.00
Fre 7.30 - 14.15

Book en prøvetur:

leasing-af-brugte-bmw

OBS. Vi gør opmærksom på, at handlen ikke er endelig eller bindende, før slutseddel er underskrevet.

  Hyundai
  Mazda

  Tidspunkt på dagen