4,8 stjerner
4.8/5
4,8 stjerner
4.8/5

Hyundai KONA

Benzin

fra 219.995 kr.

Hyundai KONA er en bil med attitude til dig, der ikke er bange for at skille dig ud fra mængden. Det nyskabende og udtryksfulde design med muskuløse former, store hjul og smalle LED-lygter vil med garanti tiltrække opmærksomhed.

Galleri

Beskrivelse

Den ekstraordinære attitude går igen indvendigt i bilen. Lige fra de farvede syninger i interiøret og muligheden for forskellige farvepakker i kabinen til Head-Up Display og trådløs opladning af din mobiltelefon (afhængig af variant). Under hjelmen er KONA’en også imponerende. Her kan du vælge mellem to benzinmotorer – 1.0 T-GDI med 120 hk og 1.6 T-GDI med 177 hk og firehjulstræk med automatgear med dobbeltkobling. Selvom KONA har et frygtløst design, kan du roligt føle dig sikker bag rattet. Bilen har nemlig modtaget de maksimale fem stjerner i Euro NCAP sikkerhedstesten og er dermed en af de mest sikre i sin klasse. Nordic Edition: Du kan også få en Hyundai KONA i kampagnemodellen, Nordic Edition, med massere af udstyr. Ekstraudstyret betyder en bil med mere sikkerhed, kontrol og gør køreturen mere behagelig i alt slags vejr. Læs mere om Nordic Edition her

Garanti

Danmarks bedste garanti uden kilometerbegrænsning
Når du køber en ny Hyundai hos MATCHBILER, får du en af Danmarks bedste garantier med i købet. 5 års garanti uden kilometerbegrænsning!

Fordelene ved en ny Hyundai er mange, men en af de prangende er helt sikkert den garanti, som følger med i købet.

Hyundai kan stå inde for garantien af deres biler, og de ved, at de kan køre langt. Derfor dækker fabriksgarantien også 5 år, uanset hvor mange kilometer, du kører.

Og det er exceptionelt! Generelt er fabriksgarantier på nye biler nemlig ofte betinget af x antal kørte kilometer. Med Hyundais undtagelse betyder det, at du kan køre lige så langt du vil, uden at skulle tænke garanti.

Gælder alle modeller

Men festen slutter ikke her. Garantien er standard, og det betyder ydermere, at den gælder alle Hyundais modeller – fra den lille i10 til den store Santa Fe.

Ønsker du at vide mere om Hyundais garantiordning, så kontakt MATCHBILER og hør mere.

Serviceaftale

Få din bil dækket ind på den bedst tænkelige måde fra start – få en serviceaftale og kend dine omkostninger på forhånd, undgå uventede værkstedsregninger og vær sikker på, at din bil følger fabrikantens forskrifter.

MATCHBILER Serviceaftale for HYUNDAI ved indgåelse fra nyvogn

Finansiering

Lad drømmen blive til virkelighed
Når du køber en ny bil hos MATCHBILER kan du få lavet en finanseringsaftale, som giver dig lånet, du behøver for at få din bildrøm opfyldt.

Vi tilbyder billig og fleksibel finansering, som kan tilpasses lige præcis de ønsker og behov, du har. Fordelen herved er, at du ikke behøver betale hele beløbet på én gang, men i stedet kan sprede det ud over en periode. Dette gør bilkøbet let og overskueligt og giver ydermere et økonomisk overblik.

Obs. Vi tilbyder lån både med variabel og fast rente alt efter ønske.
For mere information omkring finansering, så kontakt vores salgsafdeling på tlf. 87 68 02 00

Hyundai KONA

Benzin

fra 219.995 kr.

Bilen kan også leases
Kontakt os for mere information

Er dette din drømmebil?

Er dette din drømmebil?

Så kontakt os på 87 68 02 00 eller admin@matchbiler.dk. Du kan også booke en prøvetur med knappen herunder.

Hyundai KONA

Book en prøvetur

Du modtager en bookingbekræftelse på din mail, når du har booket bilen.

"*" indicates required fields

Skriv hvilken dato du gerne vil prøve bilen. Eksempel: Torsdag d. 16. juni 2022
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.