Den elektriske slutspurt er sat ind

MATCHBILER og Hyundai fejrer elektrisk slutspurt, hvor du sparer op til 30.000 kr. på en ny elektrisk Hyundai. Netop nu er der nemlig ekstraordinært gode priser på tre af de mest populære modeller. Du kan vælge imellem:

  • IONIQ Electric – kåret til den mest energieffektive elbil i 2020 og 2021. Rummelig nok til hele familien og med en rækkevidde på op til 311km på én opladning. Vælg mellem udstyrsvarianterne Go! og Go! PLUS.
  • IONIQ Plug-in Hybrid – Danmarks billigste plug-in hybrid er lige blevet endnu billigere. Du får kombineret el- og benzinmotor med op til 52km ren el, før benzinen automatisk tager over. Den perfekte pendlerbil, hvis du spørger os. Vælg også her mellem udstyrsvarianterne Go! og Go! PLUS.
  • KONA Electric – Danmarks mest solgte elektriske SUV kan nu blive din. Den kører hele 484km på én opladning, er udstyret med sikkerhed i topklasse og giver en imponerende køreoplevelse. Lige nu sparer du vilde 25.000 kr. på varianterne Go! og Go! PLUS.

Prøvekør og VIND

Er du fristet af de skarpe slutspurts-tilbud? Det kan vi godt forstå! Den bedste måde at finde ud af, om du og din slutspurt-favorit er det perfekte match, er ved at booke en prøvetur hos MATCHBILER. Og det er der en særlig god grund til at gøre NETOP NU!

For booker du en prøvetur i én af slutspurts-modellerne i juni måned, er du automatisk med i Hyundais lodtrækning om et gavekort til Comwell på 5.000 kr. Konkurrencen løber til og med 30. juni 2021. Læs konkurrencebetingelser her.

Læs mere om de tre populære modeller

Er du nysgerrig og vil vide mere om de tre biler?

Find dem alle her på MATCHBILERs hjemmeside, eller kom ind forbi butikken og tal med en af vores sælgere. Vi står altid klar til at hjælpe dig på rette vej mod din nye bil.

Læs mere om IONIQ Electric: https://matchbiler.dk/hyundai/hyundai-ioniq-electric/

Læs mere om IONIQ Plug-in Hybrid: https://matchbiler.dk/hyundai/hyundai-ioniq-plugin/

Læs mere om KONA Electric: https://matchbiler.dk/hyundai/hyundai-kona-electric/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *