Nyhed » Oplev den veludstyrede Tucson Trend • MATCHBILER

Oplev den veludstyrede Tucson Trend hos MATCHBILER

Oplev den veludstyrede Tucson Trend hos MATCHBILERhttp://matchbiler.dk/wp-content/uploads/2018/03/Hyundai-tucson-trend-hos-matchbiler-630x269px.jpghttp://matchbiler.dk/wp-content/uploads/2018/03/Hyundai-tucson-trend-hos-matchbiler-630x269px.jpg

Oplev den veludstyrede Tucson Trend hos MATCHBILER

MATCHBILER er klar med den veludstyrede Tucson Trend med udstyrspakken ’Vision’ til en skarp pris fra kun 303.975 kr. – og så er det endda inkl. leveringsomkostninger og udstyr for mindst 47.995 kr.

Lidt mere af det hele med Hyundai Tucson

Tucson er en mellemstor SUV til dem, der har brug for lidt mere af det hele – mere overskud, mere albuerum, mere sjov i hverdagen og med Vision-pakken; mere udstyr. Du får bl.a. 8” touchskærm og bakkamera med dynamiske guidelines, aktiv vognbaneassistent, automatisk nødbremsesystem, Blind Spot Detection, LED baglygter, statisk kurvelys, bluetooth, 2-zonet klimaanlæg, fartpilot, varme i rattet, 17” alufælge, mørktonede ruder i de bagerste vinduer og meget meget mere.

Med Vision-pakken får du udstyr for alle pengene. Ja, du sparer faktisk mindst 47.995 kr. på en Tucson Trend med Vision-pakke.
Tucson Trend med Vision fås fra kun 303.975 kr. og så er det endda inkl. leveringsomkostninger og selvfølgelig med Hyundais velkendte femårs garanti uden kilometerbegrænsning.

Oplev den veludstyrede Tucson Trend hos MATCHBILER

Stærk motor i Tucson

Kampagnemodellen Tucson Trend med Vision-pakke fås både med den stærke 1,6 GDi benzinmotor med 132 hk. og den bomstærke 1,7 CRDI dieselmotor med 115 hk og manuelt gear eller 141 hk. og automatgear.
Uanset hvilket motorprogram, du vælger, får du selvfølgelig Hyundais femårs garanti uden kilometerbegrænsning med.

Populær biltype

De mellemstore SUV’er er en af de mest populære biltyper i øjeblikket, og Tucson Trend med Vision-pakke er bestemt ingen undtagelse. Især ikke med den skarpe pris, den tilbydes til.

Oplev Hyundai Tucson Trend til Åbent Hus hos MATCHBILER den 8. april fra 11-16.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

På den måde er du altid opdateret med, hvad der sker hos MATCHBILER.


Tilmeld dig her