Nyhed » Nyt år - ny Hyundai Kona • MATCHBILER

Nyt år – ny Hyundai Kona

Nyt år – ny Hyundai Konahttp://matchbiler.dk/wp-content/uploads/2017/10/Hyundai-kona-630x269.jpghttp://matchbiler.dk/wp-content/uploads/2017/10/Hyundai-kona-630x269.jpg

Nyt år – ny Hyundai Kona

”Dare to be different”. Sådan lyder introduktionen til Hyundais nye crossover – Hyundai Kona. Forventningerne er tårnhøje og med god grund. Kona er en høj model med et sporty design, der kombinerer praktisk rummelighed og elegant design med en fremragende køreoplevelse. Der er med andre ord meget at glæde sig til.

Kona – en fræk livsstilsbil

Kona er mindre end Hyundais Tucson-model men større end IX20, og så er Kona designmæssigt den mest vovede bil fra Hyundai. Den har et maskulint og sporty udtryk, der henvender sig til dig, der ikke har lyst til at gå på kompromis med design og køreoplevelse, og Kona er indbegrebet af en fræk livsstilsbil.

Proppet med udstyr

Hyundai har endnu en gang skabt en bil med køreglæde som omdrejningspunkt. Det kommer tydeligt til udtryk, uanset om du vælger den som 1,0 benzin med turbo, 1,6 benzin med turbo eller som diesel med turbo og 136 hestekræfter. Alle udstyrsudgaver kommer nemlig med assisterende udstyr, som fx nødbremse ved høje hastigheder og assist ved blinde vinkler, cyklister, træthed og vejbaneskift. Derudover kan du tilvælge GPS-navigation, radio, Bluetooth og Apple Carplay. Alt dette gør Kona til et godt og alsidigt valg, hvis du leder efter en bil, der både skal klare det lange stræk i forbindelse med sommerferien og den daglige tur igennem byen på vej til arbejde.

Tropisk og moderne design

Kona udstråler på alle måder aktiv livsstil. Intet er overladt til tilfældighederne, og med inspiration fra et hawaiiansk surf-spot har Hyundai fusioneret rå maskulinitet med stilet elegance. Resultatet er en sporty silhuet, der både fås med tofarvet lakering og et forfriskende interiør.

Prøvekør Hyundai Kona hos Matchbiler

Hyundai Kona lander efter planen den 6.-7. januar næste år, og der kan du selvfølgelig få en prøvetur hos MATCHBILER.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

På den måde er du altid opdateret med, hvad der sker hos MATCHBILER.


Tilmeld dig her