Nyhed » Den nye Hyundai i30 stationcar • MATCHBILER

Den nye Hyundai i30 stationcar – hele Danmarks familiebil

Den nye Hyundai i30 stationcar – hele Danmarks familiebilhttp://matchbiler.dk/wp-content/uploads/2017/06/Ny-i30-st-car-630x269.jpghttp://matchbiler.dk/wp-content/uploads/2017/06/Ny-i30-st-car-630x269.jpg

Den nye Hyundai i30 stationcar – hele Danmarks familiebil

Den splinternye Hyundai i30 stationcar er endelig landet, og vi glæder os til at vise den frem hos MATCHBILER. Hyundai i30 er nemlig bilen, der har plads til meget mere.

Vi har tidligere fortalt om den smarte lille Hyundai i10 som vandt Årets Bedste Mikrobil 2017 – nu er stationcar versionen klar.

Familiebilen med plads til meget mere

Hyundai i30 stationcar er Danmarks nye familiebil. At kalde i30 en rummelig bil er en underdrivelse – den fås nemlig med klassens største bagagerum på hele 602 liter. Hvis bagsæderne lægges ned, bliver det imponerende 1.650 liter. Der er altså rigelig plads til, at familien kan komme med på en køretur, og det er i en bil med høj sikkerhed. Den har nemlig både automatisk nødbremse, træthedsassistent og vejbaneassistent. Der er ikke gået på kompromis med noget heller ikke design.

Karakteristisk og dynamisk

Selvom Hyundai i30 stationcar er utrolig rummelig og sikker på vejen, er designet ikke glemt. Med dens karakteristiske og dynamiske design fremstår den som en tidsløs og elegant bil. Den har endda vundet den internationale designpris, IF Product Design Award 2017.

4 udstyrsvarianter

For at forsøde kørelivet en smule kommer i30 stationcar i hele 4 udstyrsvarianter, hvor der allerede i standardpakken er både aircondition, bluetooth, fartpilot, LED-kørelys, sidespejle med LED-blink og varme, førnævnte attention assistent, automatisk nødbremse, vognbaneassistent og en masse andet.

Skal du køre med familien på ferie i den nye Hyundai stationcar, så kig forbi MATCHBILER – vi er klar til at rådgive dig om drømmebilen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

På den måde er du altid opdateret med, hvad der sker hos MATCHBILER.


Tilmeld dig her