MATCHBILER præsenterer: Hyundai i30 Fastback •

MATCHBILER præsenterer: Hyundai i30 Fastback

MATCHBILER præsenterer: Hyundai i30 Fastbackhttp://matchbiler.dk/wp-content/uploads/2018/02/hyundai-i30-fastback-640x269.jpghttp://matchbiler.dk/wp-content/uploads/2018/02/hyundai-i30-fastback-640x269.jpg

MATCHBILER præsenterer: Hyundai i30 Fastback

Hyundai tænker ud af boksen med den nye i30 Fastback

Med den nye i30 Fastback er det lykkedes Hyundai at skabe en model, der kombinerer coupé-modellens elegance med hatchbackens praktiske funktionalitet.

Nogle af de smukkeste og mest berømte biler har alle det til fælles, at de er coupé-modeller. Den klassiske form med en kuperet bagende er at finde på topmodeller fra mærker som Ferrari, Aston Martin og Bentley, som de færreste kan andet end drømme om. Fælles for disse coupe-modeller er dog også, at de er meget lidt praktiske med dårlig bagsæde- og bagagerumsplads. Derfor tyer mange til mere praktiske og rummelige biltyper som Hatchbacken. Men nu behøver du ikke længere at gå på kompromis.

Hyundai har nemlig fundet en måde at kombinere coupéens skarpe design med hatchbackens rummelighed og funktionalitet. Resultatet er den nye i30 Fastback, der repræsenterer det bedste fra begge verdener. På i30 Fastback er der nemlig kælet for designet med et sporty karosseri, wrap-around-baglyter, LED-prydet kofanger, alufælge og Hyundais nye Cascade-grill. Samtidig er de vigtigste brugsbehov dækket med et rummeligt 450-liters bagagerum, fem døre, luksuriøst interiør og en dynamisk og komfortabel køreoplevelse.

Sikkerhed i top

Der er heller ikke slækket på sikkerheden i den nye i30 Fastback. Køreren bliver nemlig forkælet med funktioner som automatisk træthedsregistrering, op- og nedblænding af fjernlys, vognbaneassistent og nødbremse allerede i standardmodellen. Har du lyst til at opgradere, kommer i30 Fastback med 4 motortyper. Diesel-varianten fås med 110 hk og 136 hk, mens benzinvarianten fås med 1.0 T-GDI med 120 hk og 1.4 T-GDI med 140 hk. Du kan både vælge imellem 6-trins manuel gearkasse og 7-trins dobbeltkoblingsgear.

Alt det kan du stifte nærmere bekendtskab med, når i30 Fastback lander hos Matchbiler i weekenden d. 2-3 marts. Vi holder nemlig Åbent Hus, hvor du kan få en gratis og uforpligtende prøvetur i Hyundais spændende nye model. Vi glæder os til at se dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

På den måde er du altid opdateret med, hvad der sker hos MATCHBILER.


Tilmeld dig her