MATCHLEASE » Leasing » Få overblik over vores leasingydelser

Leasing

Leasing kan virke som en jungle at give sig i kast med, men det er faktisk ret enkelt – og smart for den sags skyld. Slip for at tænke på værkstedsregninger og værditab og nyd i stedet at køre rundt i en bil efter dit ønske.

MATCHLEASE har et stort udvalg af bilmærker og tilbyder både leasing af nye biler som Hyundai og Mazda og leasing af brugte biler som Audi, BMW, Mercedes og Ford.

Få overblik over hvilke leasingydelser, vi tilbyder og find ud af, om vi har bilen til netop dig.

Hvad går leasing ud på?

Når du leaser en bil hos MATCHLEASE, ”lejer” du praktisk talt en bil af os og får brugsretten til den i en given periode – det kan være 3 måneder, 12 måneder eller 36 måneder – alt efter hvad du ønsker.

MATCHLEASE tilbyder forskellige typer af leasing og udformer et leasingtilbud, der matcher dine ønsker og behov.

Du lægger en udbetaling og betaler en månedlig ydelse i hele perioden – lige som det er tilfældet ved almindelig finansiering. Forskellen er, at løbetiden på en leasingaftale er noget kortere end ved almindelig finansiering.

Derudover står du efter leasingperioden ikke med en bil, der er faldet i værdi, og som er dit ansvar. Nej, du kan bare køre den ind til os og bytte den til en ny leasingbil.

Tre trin

Du vælger, hvilken bil du ønsker at lease.

150x150

Vi udformer en kontrakt, der matcher dine ønsker.

150x150

Du skriver under og får nøglerne til din nye bil.

Spørgsmål og svar omkring leasing

I forbindelse med leasing af bil kan der nemt opstå spørgsmål: hvad med restværdien? hvordan ser det ud med kilometerforbruget? er der en serviceaftale inkluderet? Her på siden kan du læse mere om de mest almindelige spørgsmål, og har du andre spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Restværdien – hvem står med den?

Restværdien af den bil du leaser spiller en stor rolle i forhold til leasingydelsen, da der kan være mange tusinde kroners forskel fra bil til bil. Du betaler restværdien, når leasingperioden ophører, hvilket typisk sker ved, at bilen sælges og restværdien betales.

Grunden til at der kan være stor forskel på restværdien er, at det er forskellen på salgsværdien og restværdien, som skal finansieres. En højere restværdi giver derfor en lavere ydelse og omvendt.

I langt de fleste tilfælde står MATCHLEASE dog for restværdien med mindre andet ønskes, og du skal dermed ikke bekymre dig om, hvorvidt bilen kan sælges eller ej.

Kilometerforbrug

Hvor mange kilometer du forventer at køre spiller en rolle i forhold til din leasingaftale, da de kørte kilometer har indflydelse på bilens restværdi. Ved aftaleindgåelsen defineres derfor, hvad det årlige kørselsbehov forventes at være.

Leaser du en bil i 36 måneder og har estimeret et kørselsbehov på 25.000 km pr. år, så må du køre 75.000 km igennem hele perioden. Overskrider du dette, vil du blive opkrævet et beløb pr. overkørt kilometer – dette er som typisk defineret i din kontrakt.

Opdager du undervejs, at dit kørselsbehov ændrer sig markant, kan du altid henvende dig til MATCHLEASE og få ændret i din kontrakt.

Serviceaftale

Lige som man ved køb af nye biler kan tegne en serviceaftale, kan man i langt de fleste tilfælde det samme med en leasingbil. En serviceaftale betyder, at al service i leasingperioden, som er foreskrevet af leverandøren, overholdes uden beregning på MATCHBILERs værksted. Til gengæld betaler du blot en lav månedlig ydelse for aftalen – en pris, der afhænger af mærke og model og forventet kørselsbehov.

Få den bil, du drømmer om

Noget af det, der er særlig smart ved leasing er, at du har mulighed for at køre rundt i lige præcis den bil, du drømmer om. Drømmebilen, der måske ville være for dyr at købe, er med leasing inden for rækkevidde.

Det er kun fantasien, der sætter grænser. Hos MATCHLEASE er næsten alt muligt, og vi står altid klar med et godt tilbud på leasing.

Thomas Pedersen står parat til at hjælpe dig til at finde din drømmebil

Ring og få et tilbud

Har du en selv en bil stående uden afgift, eller ønsker du at lease en bestemt model, som du ikke lige kan finde i vores arkiv, så kontakt vores leasing ansvarlig Thomas og få et uforpligtende tilbud.

Thomas Pedersen
Leasing ansvarlig
Tlf.: 21 54 00 59
tp@matchlease.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

På den måde er du altid opdateret med, hvad der sker hos MATCHBILER.


Tilmeld dig her