Nyhed » Hyundai i30 N – en ny æra for Hyundai • MATCHBILER

Hyundai i30 N – en ny æra for Hyundai

Hyundai i30 N – en ny æra for Hyundaihttp://matchbiler.dk/wp-content/uploads/2017/12/Hyundai-i30-n-630x269.jpg

Hyundai i30 N – en ny æra for Hyundai

Hyundai i30 N markerer en ny æra for Hyundai i30 N er nemlig den første sports- og højperformance model under N-brandet.

Følelsen af racerbil i hverdagen

Med Hyundai i30 N får du følelsen af racerbil i hverdagen. Det lille N på fronten leder tankerne hen på racerbanernes hårnålesving, og Hyundais nye model udstråler kurver, fart og præcision.
Hyundai i30 N er da også født på racerbanen og gennemtestet af professionelle racerkørere fra Hyundai Motorsport World Rally Champion-teamet på den tyske racerbane Nürburgring.

Under karrosseriet på N-modellen er der også dømt racerfornemmelser. Der finder du nemlig en imponerende motorkraft både i standardversionen med 250 hk og Performance-udgaven med 275 hk.

Uanset om du er til komfortabel hverdagskørsel eller racerbane-performance, er der noget for dig. Der er nemlig fem forskellige kørselsformer, som du kan til- eller fravælge afhængig af dit humør og situationen: Normal, Eco, Sport, N og Custom.

Køreglæde i højsædet

Med i30 N er køreglæden i fokus. Modellens aerodynamiske design reducerer løft på vejen og sikrer øget balance, og de eksklusive sportssæder giver et sporty udtryk og en helt igennem behagelig følelse.

Indvendig finder du vigtige designelementer, bl.a. Launch Control, der er en speciel standardfunktion, der reducerer moment-reaktionen, når du starter fra tomgang og giver den hurtigst mulige start.

Rev Matching-funktionen er endnu en standardfunktion, der automatisk øger motoromdrejningerne, når du skifter fra højt til lavt gear og dermed giver et blødere gearskift.
På bilens store multifunktionsskærm viser High Performance Driving Data-funktionen dig kørselsdata, så du hele tiden kan følge med i din kørsel, og Hyundai i30 N kommer selvfølgelig med parkeringssensor for og bag, fartpilot, bakspejl med automatisk nedblænding og andet udstyr beregnet til at gøre oplevelsen til en sand fornøjelse.

Drømmer du om en sports- og højperformance bil i særklasse, så er Hyundai i30 N helt sikkert noget for dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

På den måde er du altid opdateret med, hvad der sker hos MATCHBILER.


Tilmeld dig her