Nyhed » Forårsfrisk Hyundai i20 Trend hos MATCHBILER! • MATCHBILER

Forårsfrisk Hyundai i20 Trend hos MATCHBILER!

Forårsfrisk Hyundai i20 Trend hos MATCHBILER!http://matchbiler.dk/wp-content/uploads/2018/03/Hyundai-fresh-vision-630x269.jpg

Forårsfrisk Hyundai i20 Trend hos MATCHBILER!

MATCHBILER er nu klar med en forårsfrisk udgave af Hyundai i20 Trend med Vision-pakke. Du får udstyr til en værdi af 57.000 kr. til en forårskåd pris på bare 5000 kr.

Skruet op for udstyr og ned for prisen

Hyundai i 20 Trend med Vision-pakke byder på alsidigt ekstraudstyr, der både gør køreturen sjovere og lettere fx 7” touch skærm og bakkamera, der kan hjælpe med de vanskelige parkeringer. Udover basisudstyret får du derudover aircondition, baksensor, Bluetooth, fartpilot, varme i rat og forsæder, vognbaneassistent samt elruder både i for og bag.

Der er med andre ord skruet helt op for udstyret, men bare rolig – prisen er der ikke skruet op for. Du får nemlig udstyr til en værdi af 57.000 kr. for bare 5000 kr.

Smuk og sikker

Hyundai i20 har et smukt ydre med sit skarpe og enkle design. Indvendig har du mulighed for at sætte dit eget præg på modellen. Du kan nemlig vælge mellem fire flotte varianter til interiøret.

i20 er dog ikke kun smuk. Den er også sikker. Med vognbaneassistent, hill start assist control, dæktryksovervågning og 6 airbags kan du køre rundt med ro i sindet. Det er indbegrebet af køreglæde.

Velkendt motor til en ekstraordinær lav pris

Hyundai i20 kommer med høj ydeevne og god brændstoføkonomi. Den forårsfriske i20 Trend med Vision-pakke kommer med den velkendte 1.25 MPi motor med 84 hk. og fås til en ekstraordinær lav pris – fra kr. 158.975,- og her er leveringsomkostningerne også inkluderet.

Skal der flere kræfter bag, så fås i20 Trend med Vision-pakke også med en 100 hk 1.0 T-GDi turbomotor til 163.975 kr. inkl. levering.

Begge modeller er selvfølgelig inklusive markedets bedste garanti: Hyundais velkendte femårs garanti uden kilometerbegrænsning.

Udstyr til en værdi af 57.000 kr. er i forhold til den vejledende udsalgspris på Hyundai i20 Life.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

På den måde er du altid opdateret med, hvad der sker hos MATCHBILER.


Tilmeld dig her