Nyhed » Billig finansiering – eller rødvin • MATCHBILER

Billig finansiering – eller tre flasker rødvin!

Billig finansiering – eller tre flasker rødvin!

Billig finansiering – eller tre flasker rødvin!

Hos MATCHBILER tør vi godt vædde tre flasker god rødvin på, at vi kan tilbyde dig den billigste finansiering af din nye bil!

Vi er ikke kun klar på at handle, vi er også klar på at indgå et væddemål om, at du ikke kan finde billigere finansiering end hos MATCHBILER. Vi har et meget attraktivt samarbejde med Santander Consumer Bank, og det samarbejde er vi så sikre på kan udkonkurrere din bank, at vi kvitterer med tre flasker god rødvin, hvis du kan få et skriftligt tilbud fra din bank på et billån med mindst 20% i udbetaling, som er billigere end vores.

Ny bil er en tillidssag
Når du køber ny bil, ved vi, at det er en tillidserklæring, du giver os. Derfor vil vi give dig muligheden for også at samle din finansiering af bilen samme sted. Vi giver dig her tre gode grunde til, hvorfor du skal vælge finansiering gennem MATCHBILER.

  1. Det er nemt! Vi skal hverken bruge lønseddel, årsopgørelse eller lignende
  2. Det er hurtigt! Det tager under fem minutter at stå med lånepapirerne i hånden – også i weekenden.
  3. Det er billigt! Både på den faste og variable rente

Du skal selvfølgelig kreditgodkendes af vores finansieringsselskab Santander Consumer Bank, før vi vil godkende væddemålet, men derefter er de tre flasker rødvin dine – men det er ikke mange flasker, vi er kommet af med indtil nu!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

På den måde er du altid opdateret med, hvad der sker hos MATCHBILER.


Tilmeld dig her