Nyhed » Afsløring af Hyundais nye Santa Fe • MATCHBILER

Afsløring af Hyundais nye Santa Fe

Afsløring af Hyundais nye Santa Fehttp://matchbiler.dk/wp-content/uploads/2018/02/Hyundai-santa-fe-2018-630x269.jpghttp://matchbiler.dk/wp-content/uploads/2018/02/Hyundai-santa-fe-2018-630x269.jpg

Afsløring af Hyundais nye Santa Fe

Matchbiler er glade for at kunne løfte sløret for Hyundais største og mest luksuriøse SUV, Santa Fe.

Fra inderst til yderst er der kræset for detaljerne

Yderst fremstår Santa Fe som en moderne SUV, der kombinerer et sporty og kraftfuldt udtryk med underspillet elegance.
De markante fælge i aluminium underbygger det sportslige image, mens det dobbelte udstødningsrør giver Santa Fe et råt, uforsødet udtryk.

Inderst kommer Santa Fe med 7 komfortable sæder, en stor og elegant kabine og masser af plads til både passagerer og bagage. Design, farver og materialer er perfekt afstemt i kabinen, og som tilvalg kan din Santa Fe leveres med lædersæder i farverne sort, beige, grå eller brun.

Sikkerheden i Santa Fe er også i top. Den kommer nemlig med utallige, moderne sikkerhedsfeatures som Brake Assist System, Hill start Assist Control, Downhill Brake Control, Antispin og meget andet. Og så har den scoret topkarakter med 5 stjerner i den hårde Euro NCAP-test.

Kraftoverskud og trækkraft i særklasse

Den nye Santa Fe byder på kraftoverskud og trækkraft i særklasse. Det permanente firehjulstræk sikrer kompromisløse køreegenskaber, og det samme gør sig gældende for de tre stærke motorvarianter 2.4 benzinmotor med 188 hk, den stærke 2.0 dieselmotor med henholdsvis 150 hk og 180 hk og den kraftfulde 2.2 diesel med 200 hk.

Santa Fe forventes at komme til Danmark i efteråret, og vi glæder os!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

På den måde er du altid opdateret med, hvad der sker hos MATCHBILER.


Tilmeld dig her